Το ιδανικό πειραματόζωο

0Η Ελλάδα, κυρίως λόγω των διεφθαρμένων ή/και ανίκανων πολιτικών της, αποτελεί το πειραματικό εργαστήριο που επιτρέπει τις δοκιμές των μεθόδων, μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί η κάμψη των αντιδράσεων των Πολιτών - η εξουδετέρωση της αντίστασης τους απέναντι στις μαζικές επιθέσεις που δέχεται το βιοτικό τους επίπεδο, οι δημοκρατικές τους ελευθερίες και η εθνική τους κυριαρχία. Ο μεγάλος αριθμός των ξένων μεταναστών, σε σύγκριση με τον πληθυσμό (το 20% των εργαζομένων σύμφωνα με αμερικανικά στοιχεία, άρα περί το 1 εκ. άνθρωποι, οπότε οι διπλάσιοι με τις οικογένειες τους), διευκολύνει σημαντικά το πείραμα - αφού η ελληνική κοινωνία είναι λιγότερο συνεκτική.

Στα πλαίσια αυτά, παρά το ότι το κοινωνικό κράτος, οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματα των Ελλήνων έχουν υποστεί τεράστιες επιθέσεις, το μαρτύριο θα συνεχισθεί έως ότου διαπιστωθούν τα ανώτατα όρια αντοχής και ανοχής τους - ενώ έχουν πια πεισθεί πως η Δημοκρατία αποτελεί παρελθόν, μέσω της μετατροπής του «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε ένα πανηγυρικό «ΝΑΙ». Πολλοί Έλληνες έχουν άλλωστε ήδη θυματοποιηθεί, πιστεύοντας πως η χώρα τους είναι πράγματι ο «αλήτης» της ευρωπαϊκής οικογένειας - ο οποίος δεν τηρεί τα υπογεγραμμένα, δεν αναγνωρίζει τα λάθη του, ενώ δεν σέβεται τα δάνεια που του δίνονται έναντι του «φάρμακου» των μνημονίων!

Στην προκειμένη περίπτωση, η «αριστερή» κυβέρνηση αποτέλεσε τον ιδανικό συνεργάτη αυτών που διεξάγουν το βρώμικο πείραμα - με δυστυχή θύματα τους Έλληνες Πολίτες. Συνεχίζει δε να είναι ιδανική, επειδή νομιμοποιεί τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης που επιδιώκει, μεταξύ άλλων, μέσω των υπερβολικών φόρων - ενώ δήθεν στηρίζει την κατώτερη. Το γεγονός αυτό μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι, εκτός από το ξεπούλημα της χώρας, ο στόχος της είναι η ληστεία των Ελλήνων και το μοίρασμα της φτώχειας - σε καμία περίπτωση η παραγωγή πλούτου, αφού κάτι τέτοιο αντίκειται στα σχέδια των «Θεσμών». Η ίδια η ελληνική κρίση πάντως δίδαξε ότι, μπορεί έμμεσα κανείς, με τη βοήθεια της υπερχρέωσης, να ληστέψει συστηματικά μία ανεπτυγμένη χώρα - εξαθλιώνοντας παράλληλα το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, χωρίς να υπάρξουν μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις.

Όσον αφορά τώρα το ίδιο το πείραμα που διεξάγεται στο ελληνικό εργαστήριο, έχουμε την άποψη πως μπορούν ακόμη να αποφευχθούν οι τρομακτικές συνέπειες του – παρά το ότι δρομολογούνται ήδη οι νόμοι, με στόχο την οικονομική και νομική εδραίωση των κατακτητών, ως τη μοναδική προνομιούχο τάξη στην πατρίδα μας, όπως ακριβώς συνέβαινε την πρώτη εποχή της αποικιοκρατίας. Με δεδομένο όμως το ότι, δεν αφορά μόνο τους Έλληνες αλλά, επίσης, τους υπολοίπους Ευρωπαίους, ενώ παράλληλα δρομολογούνται αρκετά άλλα, με στόχο την εδραίωση της παγκόσμιας ελίτ στην ΕΕ, δεν είναι αρκετό να αντιδράσει ένας λαός - πόσο μάλλον όταν η Ελλάδα ευρίσκεται ήδη σε μία κατάσταση που είναι πολύ δύσκολα ανατρέψιμη, όσο αισιόδοξος και αν είναι κανείς, αφού έχει προδοθεί και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Βασίλης Βιλιάρδος
Δημοσίευση: Μαρτίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ιδανικό πειραματόζωο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator