Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: Ο Κατσίκης με τη δήλωση αυτή υιοθέτησε την τουρκική γραμμή - ΒΙΝΤΕΟ

0"Ο κ. Κατσίκης με τη δήλωση αυτή υιοθέτησε τουρκική αντίληψη" δήλωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Δύσκολο να δεχθεί κανείς τις θέσεις του κ. Κατσίκη, και πιστεύω ότι και ο ίδιος θα το έχει μετανιώσει και θα ήθελε να μην είχε εκστομιστεί αυτή η τοποθέτηση του. Όμως, το έπραξε και από εκεί και πέρα έγινε βορά. Μπορεί και μια αφελής και σε ερωτηματική υπόθεση τοποθέτηση του, να είπε αυτά τα οποία είπε, όμως είδατε πως η αντίπερα όχθη έγραψαν διάφορα και με αυτόν τον τρόπο δικαίωσαν ένα καθεστώς που δεν φημίζεται για τη δημοκρατικότητα του και τον σεβασμό των θεσμών. Συνεπώς, ήταν λάθος και προσκρούει στην υπομονή και την αντοχή των κρατουμένων αν το μάθουν, των παιδιών μας, αλλά και των γονέων τους και της κοινωνίας" είπε ο Μητροπολίτης Κορίνθου.

"Παρασύρθηκε και υιοθέτησε την τουρκική γραμμή, η οποία είναι επιζήμια. Δεν είναι ο μόνος που τοποθετήθηκε για ένα εθνικό θέμα με αυτόν τον τρόπο και δημόσια. Είμαστε μάρτυρες πως τοποθετούνται κόμματα και πολιτικοί απέναντι και σε άλλα θέματα όπως είναι το Μακεδονικό με τέτοια αφέλεια, με τέτοια απλότητα, λέγοντας ο καθένας ότι κατεβάσει το μυαλό του. Την εξωτερική πολιτική την ασκεί και πρέπει να την ασκεί η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη από όλα τα κόμματα, ώστε να υπάρχει μια σταθερή εξωτερική πολιτική. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι, όταν τοποθετούμαστε σε τέτοια θέματα και μάλιστα για τα εθνικά θέματα" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: Ο Κατσίκης με τη δήλωση αυτή υιοθέτησε την τουρκική γραμμή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator