ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΡΟΥΤΣΗ..!

0
H διοίκηση της Κορίνθου 2006 καταδικάζει με τον πλέον ηχηρό και κατηγορηματικό τρόπο την χυδαία και άνανδρη επίθεση στον αρχιδιαιτητή κ.Δημήτρη Γκρούτση.

Τα φιανόμενα βίας μέχρι σήμερα στην Κορινθία ήταν λεκτικά όμως κάποιοι αποφάασισαν να μετατρέψουν το ήδη ταλαιπωρημένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε ζούγκλα.

Η βαιοπραγία του αρχιδιαιτητή, πρέπει να κινητοποιήσει και τις αθλητικές και τις διωκτικές αρχές του νομού, προκειμένου να συλληφθούν οι άθλιοι που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους βρώμικο μήνυμα.

Ως ομάδα έχουμε δεχθεί και ακόμα δεχόμαστε βίαιες λεκτικές επιθέσεις και ΑΠΕΙΛΕΣ και ζητάμε απο τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν το φαινόμενο αυτό ΑΜΕΣΑ, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οσο μας αφορά δεν έχουμε εκφράσει κανένα παράπονο στην επιτροπή ορισμού διαιτητών όλη την χρονιά γιατί δεν θεωρήσαμε σε καμία στιγμή ότι μας αδικούσε.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γκρούτση να είναι καλά και δηλώνουμε ότι απο την πλευρά μας θα κάνουμε όπως 10 χρόνια κάνουμε τα πάντα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ απο το Κορινθιακό ποδόσφαιρο τα άρρωστα μυαλά, που διώχνουν κάθε τι υγιές.

Καμία ανοχή στους άθλιους.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΡΟΥΤΣΗ..!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator