Ραψωματιώτης: Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υποχρεούται να βγει δημόσια και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται

0


Πριν μερικές εβδομάδες υπήρξε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, καταγγελία από εκπρόσωπο Μ.Μ.Ε. (Ιδιοκτήτη blog) ότι μέσα στο Επιμελητήριο, από τον πρόεδρο και παρουσία μελών Δ.Σ., του έγινε φραστική επίθεση.

Πριν μερικές μέρες γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορές, για απειλές και δηλώσεις ότι θα πληρωθούν χρήματα και για εκφοβισμό συγγενικών προσώπων δημοσιογράφου, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει και ποιοι τελικά εμπλέκονται.

Τώρα υπάρχει δημόσια γραπτή καταγγελία, από εκδότη εφημερίδας, ότι του έγινε επίθεση από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ότι εργαζόμενος στο μέσο, στην προσπάθεια του να μπει στη μέση και να προστατεύσει τον εργοδότη του, δέχτηκε επίθεση και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αναφορές διάφορες γράφονται, πολύ περισσότερα βέβαια λέγονται, αυτή τη στιγμή στην Κόρινθο.

Χωρίς να βρισκόμαστε κοντά και να έχουμε προσωπική αντίληψη για την πραγματικότητα, την ένταση και το μέγεθος αυτών που καταγγέλλονται, δηλώνουμε ότι όλοι εμείς που για χρόνια συμμετέχουμε στην διοίκηση του Επιμελητηρίου ή που συμμετείχαμε ως υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές, πρώτα καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πράξεις, στο μέγεθος, στη ένταση και στην πραγματικότητα που μπορεί να έγιναν, ως πρωτόγνωρες για το Επιμελητήριο και ζητούμε από τον πρόεδρο να βγει δημόσια και να δώσει απαντήσεις, πειστικές, για όλα αυτά που καταγγέλλονται.

Για το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραψωματιώτης: Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υποχρεούται να βγει δημόσια και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα καταγγέλλονται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator