ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Στο Χιλιομόδι 14 οικογένειες έχουν άμεση ανάγκη από την αρωγή του εύπορου δήμου μας

0


Προς Αντιδήμαρχο κ.Κώστα Παρτσινέβελο

Κύριε αντιδήμαρχε η μεγάλη γιορτή της αγάπης το Πάσχα πλησιάζει.

Η τοπική κοινότητα Χιλιομοδίου θέλει έγκαιρα να σας ενημερώσει για ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα στο οποίο πρέπει και οφείλετε να δώσετε λύση.

Στο Χιλιομόδι 14 οικογένειες έχουν άμεση ανάγκη από την αρωγή του εύπορου δήμου μας.

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ

Με την δική σας παρέμβαση ο δήμος να διαθέσει στις οικογένειες αυτές 14 αρνιά δωρεάν για να κάνουν Πάσχα όπως όλοι οι άλλοι κάτοικοι.

Το κόστος είναι ασήμαντο για τον δήμο Κορινθίων αλλά για τις οικογένειες αυτές θα είναι λύτρωση.

Δεν έχουμε δικαιώμα να αφήσουμε τους συμπολίτες μας αυτούς μόνους και δυστυχείς το φετινό Πάσχα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Στο Χιλιομόδι 14 οικογένειες έχουν άμεση ανάγκη από την αρωγή του εύπορου δήμου μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator