ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ: «Ο πρόεδρος των φτωχών» μοίρασε σε άπορους αρνιά για το Πάσχα

0


Για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο προς τους συμπολίτες του ο δραστήριος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  Χιλιομοδίου του Δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος.
Αυτή τη φορά μοίρασε αρνιά, αυγά και άλλες προμήθειες σε 12 οικογένειες του χωριού που είχαν ανάγκη.
Πάντα στο πλευρό των άπορων οικογενειών ο Δημήτρης αποδεικνύει ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές η εθελοντική προσφορά είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ: «Ο πρόεδρος των φτωχών» μοίρασε σε άπορους αρνιά για το Πάσχα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator