ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απάντηση στο δημοσίευμα Λογοθέτη

0


Η αποτύπωση της πολιτικής πορείας μιας δημοτικής αρχής, όταν υπηρετεί επί της ουσίας τα συμφέροντα του δήμου, στηρίζεται σε δημιουργικό παρελθόν, σε παραγωγικό παρόν και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές οι αρχές είναι άγνωστες στον συνδυασμό που εκπροσωπείται από τον κύριο Κώστα Λογοθέτη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα άστοχα και βεβιασμένα δημοσιεύματα που υπογράφει ο ίδιος αλλά κυρίως καταδεικνύεται από τη πορεία του συνδυασμού του.

Με γνωστές και ξεπερασμένες πρακτικές στα γραφόμενα του, «βαφτίζει» την υπευθυνότητα του δημάρχου κ. Γκιώνη «μυστικοπάθεια», την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σοβαρότητα και με σταθερά βήματα την ονομάζει «απραξία» χρησιμοποιώντας συνεχώς άστοχους χαρακτηρισμούς.

Στην προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις, ξεχνά την καταστροφική στάση και θέση του έναντι των προβλημάτων της Λουτράκι Α.Ε. επί δημαρχίας του, ξεχνά ότι ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος, ξεχνά ότι δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη να δώσει λύσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούσαν και αφορούν τη Λουτράκι Α.Ε.

Η σημερινή κριτική που ασκεί, οι άνευ ουσίας προτάσεις, ο πολιτικός θόρυβος που προσπαθεί να δημιουργήσει, όλα είναι αντιστρόφως ανάλογα των ενεργειών του κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο κύριος Λογοθέτης αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει αγκυλώσεις μόνο και μόνο για να παράξει πολιτική, ας αναλογιστεί την αγωνία των εργαζομένων της επιχείρησης, το συμφέρον του Δήμου μας και ας ενθυμείται τη ρήση του σοφού λαού ότι η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός.

Στην δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη η αδράνεια και η καταστροφολογία είναι αφενός μεν στοιχεία άγνωστα, αφετέρου δε οι προτεραιότητες και οι ανάγκες του Δήμου δεν αφήνουν περιθώρια ενασχόλησης με παρόμοιες μικροπολιτικές.

Μπορεί λοιπόν ο κ. Λογοθέτης να είναι σίγουρος, ότι ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, υπηρετεί τα συμφέροντα του δήμου, αγωνιά για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και εργάζεται για το όφελος των συνδημοτών μας.

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απάντηση στο δημοσίευμα Λογοθέτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator