ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα

0



Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΑΕ Διώρυγος Κορίνθου:

Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16:00 εξαιτίας των ραγδαίων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών σημειώθηκε αποκόλληση χωμάτινων όγκων από τα πρανή της διώρυγας στην πλευρά της Στερεάς Ελλάδος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της Διώρυγας. Το προσωπικό της Διώρυγας αντελήφθη αμέσως το φαινόμενο και διέκοψε την κυκλοφορία των πλοίων.

Τα συνεργεία μας προχωρούν ήδη σε αποτίμηση του μεγέθους του προβλήματος με βάση την ογκομέτρηση των χωμάτινων όγκων που μετακινήθηκαν, ενώ παράλληλα γίνεται και η απαραίτητη προετοιμασία για τις εργασίες αποκατάστασης.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το κοινό για τον ακριβή προβλεπόμενο χρόνο αποκατάστασης της λειτουργίας της διώρυγας με νεότερη ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η αυτοψία.

Πρόκειται ίσως για την πιο σοβαρή κατάσταση των τελευταίων χρόνων...
Αρκεί να σκεφτεί κανείς τι θα μπορούσε να συμβεί αν τη στιγμή της κατολίσθησης περνούσε κάποιο σκάφος !!!

Με την τραγική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου έχουμε ασχοληθεί αρκετά...  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ !!!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator