ΜΕΛΙΣΣΙ: ΤΟ Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ στο οποίο πρυτανεύει το παρακράτος εξουσίας, ανομίας, αλχημείας και εκμετάλλευσης

0


Του Γιάννη Σιώκου

ΜΕΛΙΣΣΙ: ΤΟ Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ στο οποίο πρυτανεύει το παρακράτος εξουσίας, ανομίας, αλχημείας και εκμετάλλευσης.

Οι Αποκαλύψεις για το παρακράτος εξουσίας και χειραγώγησης στον Δήμο Ξυλοκάστρου σε ότι έχει σχέση με τα δρώμενα στον ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ συγκλονίζουν, προκαλούν δέος, ταραχή. Με συνέπεια εμφύλιο στον Οικισμό ΔΕΗ και συσσώρευση οργής, αγανάκτησης και θυμό στην κοινωνία του Μελισσίου.

Οι Μελισσιώτες και Δημινιώτες όμοροι του οικισμού, περιμετρικά, βιώνουν επί 47 χρόνια τις συνθήκες μιας ομηρίας, κλοπής, υπεξαίρεσης της ιδιοκτησίας τους, απαξίωση της προσωπικότητας τους και χειραγώγησης όλων των θεσμικών εκπροσώπων τους. Όλα αυτά διότι ο Οικιστικός συνεταιρισμός ΔΕΗ το 1970 στο μέσον της <<επταετίας>> θεσμοθέτησε ένα νόμο μόρφωμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, το οποίο και αυτοί οι ΟΙΚΙΣΤΕΣ δεν εφήρμοσαν. Το Φ.Ε.Κ 246/1970 προϊόν Αλχημείας, δόλου, παρανομίας, χειραγώγησης και διαπλοκής αποτελεί - συνθέτει μνημείο λειτουργίας ενός παρακράτους αλαζονείας, εξουσίας στον Νομό Κορινθίας. Όλα έγιναν από το 1970 μέχρι το 2016 ερήμην των Μελισσιωτών.

Οι Ευθύνες για την επιβίωση αυτού του καθεστώτος της εγκληματικής ανομίας, προκλητικότητας και χειραγώγησης, ανήκει στους πολιτικούς προϊστάμενους των Υπηρεσιών του Νομού Κορινθίας στις Πολεοδομίες Κορίνθου – Ξυλοκάστρου και στους Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους καθ’ ύλην αρμόδιους για την εφαρμογή του Νόμου.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις και εξελίξεις στον Δήμο Ξυλοκάστρου ο οποίος για Μερίδα του έντυπου και τηλεοπτικού Κορινθιακού τύπου βρίσκεται σε ΕΜΠΑΡΓΚΟ αναδεικνύουν ότι οι Πολιτικοί προϊστάμενοι του Νομού σε ότι έχει σχέση με το Μελίσσι έχουν ταυτισθεί και έχουν συνεργήσει στην Αλχημεία, στην παρανομία των ΟΙΚΙΣΤΩΝ της ΔΕΗ και στην ομηρία Μελισσιωτών-Δημινιωτών.

Ενδεικτική η παράμετρος και ο ρόλος 2 πολιτικών Μηχανικών της Σικυώνιας Κοινωνίας και όχι μόνο στη διαμόρφωση ενός οικιστικού μορφώματος που μόνο στο Μελίσσι παρατηρείται. Ο πρώτος Σ.Κ. έχων πελατειακή σχέση με Σικυώνα ιδιοκτήτη οικοπέδου στον οικισμό έβγαλε οικοδομική Άδεια με θεωρημένο Τοπογραφικό με υπογραφή Σικυώνας υπαλλήλου της Πολεοδομίας Ξυλοκάστρου με ημερομηνία 17/2/2003. Το εν λόγω Τοπογραφικό καταγράφει και αναδεικνύει την έκταση εκτός σχεδίου οικισμού της ΔΕΗ πέραν και Βορείως της ιδιοκτησίας του Σικυώνα οικιστή ως ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΔΕΗ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ. Επισημαίνεται ότι τα όρια του οικοπέδου του εντός σχεδίου υπεδείχθησαν στον Σικυώνα Πολιτικό Μηχανικό από τον Σικυώνα ιδιοκτήτη.

Ο Έτερος Σικυώνας Αρχιτέκτονας Τέως Αντινομάρχης έχων πλήρη γνώση του σχεδίου οικισμού ΔΕΗ με εντολή του προέδρου του Εξωραϊστικού συλλόγου του ΟΙΚΙΣΜΟΥ Χ.Χ. για κατάληψη Κοινόχρηστου χώρου από καταληψίες οικιστές, στο Τοπογραφικό του θεωρημένο και Ελεγμένο από την Πολεοδομία Ξυλοκάστρου. ΜΑΡΤΙΟΣ του 2014 ανέδειξε την έκταση εκτός σχεδίου Βορείως του οικισμού και πέραν του Κοινόχρηστου Χώρου και Ανατολικά ως Κοινόχρηστο χώρων. Χώρος 150 στρεμμάτων όπου άπαντες γνωρίζουν ως ιδιοκτησίες Μελισσιωτών και Δημινιωτών. ΣΥΝΟΛΙΚΑ χαρακτηρίζει ως ΧΑΡΑΔΡΑ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ακόμα και την ιδιοκτησία του αδελφού του πατρός του που πώλησε στον Σικυώνα πολίτη Σ.Κ..

Όμορφος κόσμος, ηθικός, Αγγελικά πλασμένος, ΑΧΕΙΡΑΓΩΓΗΤΟΣ και μακράν πάσης εξαγοράς συνειδήσεων επικρατεί στο Μελίσσι. Το να αποτελέσει το σύνολο της προαναφερόμενης έκτασης των 150 στρεμμάτων Β.Α. του οικισμού της ΔΕΗ εκτός σχεδίου Κοινόχρηστου χώρου- χωροπράσινου καθώς και η ΚΟΖΙΑ ολόκληρη είναι ανομολόγητος πόθος και επιθυμία της ΕΛΙΤ των ΑΘΗΝΩΝ. Ο χώρος αυτός δεν αξιολογείται και δεν εκτιμάται, ως ιδιοκτησίες Δημινιωτών και Μελισσιωτών, από τους ΟΙΚΙΣΤΕΣ της ΔΕΗ. Και δεν αναγνωρίζεται με την συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου Ξυλοκάστρου και από τους Σικυώνες Πολιτικούς Μηχανικούς. Σε επόμενο σχόλιο ο καταλυτικός ρόλος του Σικυώνα Τοπογράφου ο οποίος εμπλέκεται σε όλο αυτό το μόρφωμα Μελισσίου.

Κύριοι Τεχνοκράτες Σικυώνες εκ παραδρομής αναδείξατε το ίδιο λάθος; Συνεννοημένοι; Χειραγωγημένοι; Ή από πλέον σοβαρότερο κριτήριο; Απαντήστε Διότι η υλοποίηση των στόχων της συγκεκριμένης κοινωνίας του Οικισμού της ΔΕΗ στο Μελίσσι σε βάρος των Μελισσιωτών περνά μέσα από την δεδομένη συμβολή σας. Καταγραφή σας ΤΟ ΠΑΡΤΥ της παρανομίας, της Αλχημείας, της χειραγώγησης και της εξαγοράς συνειδήσεων μόλις τέλειωσε. Ο Εμφύλιος που υποβόσκει μέσα στην ΕΛΙΤ κοινωνία του ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΗ σε συνδυασμό με την λειτουργία Αχυράνθρωπων του εξωραϊστικού συλλόγου έρχεται σε πλήρη αντίθεση – αντίφαση με την ποιότητα, το επίπεδο και την προσωπικότητα των οικιστών της ΔΕΗ. Το μόρφωμα του παρακράτους της Εξουσίας στον Νομό Κορινθίας στήθηκε από τους ΟΙΚΙΣΤΕΣ το 1970 και οι αποκαλύψεις του εγκλήματος της ομηρίας, της αλχημείας και της χειραγώγησης προέρχονται μέσα από τον ΟΙΚΙΣΜΟ έστω με καθυστέρηση 47 χρόνων.

ΟΥΔΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΡΥΠΤΟ. Στον ίδιο Γεωγραφικό – Αυτοδιοικητικό χώρο δύο τοπικές κοινωνίες βρίσκονται στο κόκκινο προ δυσάρεστων εξελίξεων με θεατές του παραλόγου, της παράνοιας, της αντιπαλότητας, το Δ.Δ Μελισσίου, τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, τις Αρχές, την Πολιτεία.

Αιδώς Αργείοι-Κορίνθιοι
ΣΙΩΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΛΙΣΣΙ: ΤΟ Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ στο οποίο πρυτανεύει το παρακράτος εξουσίας, ανομίας, αλχημείας και εκμετάλλευσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator