Οι σπόντες Σταματόπουλου σε Πνευματικό και η πρόταση του «για άρση μονιμότητας των δημοτικών υπαλλήλων» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ξεσπάθωσε χθες ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος κατά την παρέμβασή του στην συνεδρίαση για την Αυτοδιοίκηση!

«Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε συνέδριο της ΚΕΔΕ» είπε απευθυνόμενους στο πάνελ που το αποτελούσαν ο υπουργός Σκουρλέτης και οι συνάδελφοί του δήμαρχοι της Πελοποννήσου. « Δεν ήλθαμε εδώ να πούμε για τα μοσχάρια και τα αδέσποτα» συνέχισε καυτηριάζοντας τις τοποθετήσεις του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα που μίλησε για τα μοσχάρια του Ταυγέτου και του δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού που αναφέρθηκε στα αδέσποτα της Κορίνθου.
Απευθυνόμενος δε, στο δήμαρχο Πνευματικό επεσήμανε πως θα έπρεπε να πει στον υπουργό άλλα πράγματα από αυτά που του επεσήμανε ,όπως η προστασία του Κορινθιακού, η διάβρωση των ακτών, το στρατόπεδο της Κορίνθου και την αξιοποίησή του και πολλές άλλες εστίες οικονομικής ανάπτυξης που δημιουργούν νέο εισόδημα.

«Εδώ πρέπει να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα τι είναι ανάπτυξη; Τι είναι τόπος; Από ποιους θα γίνει ανάπτυξη και με ποια χρηματοδοτικά εργαλεία; Πώς θα γίνει η ποιοτική ανάπτυξη και κυρίως η ποσοτική; Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα αυγατίσουμε την πίτα; Πώς θα αυξηθεί το εισόδημα από κάτω προς τα πάνω».

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον υπουργό του είπε «ποιος σας είπε πως οι δήμοι δεν μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες;» και του έφερε το παράδειγμα του δημοτικού πρατηρίου καυσίμων του δήμου Σικυωνίων , με το οποίο ο δήμος εξοικονόμησε 240.000 ευρώ. «Γιατί ο δήμος να μην πουλήσει και καύσιμα;» κατέληξε ο δήμαρχος.

Εκείνο ωστόσο που έκανε εντύπωση και θα συζητηθεί , είναι η τοποθέτηση του δημάρχου που αν και δεν φημίζεται για τις φιλελεύθερες ιδέες του φαίνεται πως στο σημείο αυτό παρέκλινε από τις βασικές ιδέες της αριστερής ιδεολογίας του , προτείνονται στον υπουργό την άρση μονιμότητας των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων!!! «Δεν μπορείς να πηγαίνεις το πρωί και να δουλεύουν οι μισοί επειδή σου κάνουν αντίσταση!» είπε.

Δείτε το βίντεο στο 2:17:56

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι σπόντες Σταματόπουλου σε Πνευματικό και η πρόταση του «για άρση μονιμότητας των δημοτικών υπαλλήλων» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator