ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνάντηση εργασίας ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου

0
Συνάντηση εργασίας ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου πραγματοποίησαν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μαυροειδής με τον εκπρόσωπο του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βουλγαράκη, τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό και τον γραμματέα της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γεώργιο Παπασταμόπουλο.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τις ανάγκες που έχει ο Δήμος σε έργα και υποδομές και κατέθεσε υπόμνημα με παρεμβάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα ενισχύσουν την τοπική επιχειρηματικότητα και θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συνομιλητών με ξεκάθαρους στόχους και ρεαλιστικές ιδέες για τη σταδιακή εφαρμογή ενός σύγχρονου αναπτυξιακού μοντέλου για τον Δήμο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου εν γένει.

Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μετά τις 20 Φεβρουαρίου 2018 στην Τρίπολη, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου ύστερα από συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με τους Υπουργούς Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνάντηση εργασίας ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator