Δήμαρχος Σικυωνίων: ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΘΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τα έργα γίνονται από τους πολίτες για τους πολίτες με τους πολίτες....

Στην Υδροδότηση του Κιάτου από τα Νερά της Στυμφαλίας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου με τους 2 Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών  και τους 3 Κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Κορινθίας.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Δήμαρχος έκανε μια αναφορά στο Ιστορικό της Υδροδότησης της πόλης του Κιάτου και των χωριών από τα νερά της Στυμφαλίας και τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική αρχή.

Επανέλαβε πως η Υδροδότηση είναι αξιόπιστη και ικανή μόνο από τις πηγές της Στυμφαλίας, και πως μέχρι σήμερα έχει υλοποιηθεί πάνω από το 50% του έργου.

Όσο για την πατρότητα των έργων επανέλαβε πως τα έργα τα διεκδίκησε ο Δήμος και δεν τους τα χάρισε κανείς αφού η ένταξη των έργων στο ΕΣΠΑ πάει συγκριτικά με βαθμολογίες.

ΤΑ ΕΡΓΑ: ΔΙΕΚΔΗΚΗΘΗΚΑΝ – ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ όπως τόνισε.

Τα έργα γίνονται από τους πολίτες για τους πολίτες με τους πολίτες.

Έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στα Ικανά στελέχη που έχει ο δήμος που ανταποκρίνονται άμεσα…

Επισήμανε πως το Κιάτο θα πίνει πόσιμο νερό όλο τον χρόνο χωρίς διακοπές.

Όσο για τα εμπόδια που βάζουν κάποιοι με τις καταγγελίες τους, τους έστειλε το μήνυμα πως όσο και να προσπαθούν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΘΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ.

Όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Δέδες, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα υλοποιήσει με δημοπράτηση εντός του έτους, τη μελέτη που ήδη εντάχθηκε στο Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με δεσμευμένη χρηματοδότηση τριών εκατομμυρίων ευρώ για τα αρδευτικά και υδροδοτικά δίκτυα του φράγματος του Ασωπού, ώστε αμέσως με την ολοκλήρωση κατασκευής του φράγματος να είναι έτοιμη να ξεκινήσει η κατασκευή των δικτύων.

Για το Φράγμα του Δόξα τόνισε πως, χωρίς να θιγεί ο τουριστικός χαρακτήρας που έχει αποκτήσει η περιοχή, θα πρέπει με ένα συνδυασμό των υπαρχουσών γεωτρήσεων και ένα μικρότερης έκτασης από το αρχικώς προβλεπόμενο αρδευτικό έργο να δοθούν λύσεις στις ανάγκες της περιοχής Φενεού και Στυμφαλίας.
Ανέλαβε τη δέσμευση πως το Υπουργείο θα φροντίσει για την επικαιροποίηση των αναγκαίων μελετών ώστε να υπάρξουν σύντομα λύσεις.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμαρχος Σικυωνίων: ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΘΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator