Βόμβα Άδωνι: «Το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή στις καταθέσεις μαρτύρων στις ΗΠΑ για Νovartis»

0



Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

O κ.Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, αποκάλυψε ότι η μοναδική αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο που περιλαμβάνεται στην έρευνα των αμερικάνικων δικαστικών αρχών για την Novartis είναι για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, στο φάκελο του FBI γίνεται λόγος για μία «πριβέ», όπως ο ίδιος είπε, συνάντηση του κ. Κουρουμπλή με τον τότε αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουρουμπλής ήταν υπουργός Υγείας στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Μία πληροφορία, η οποία αναμφίβολα δίνει νέες διαστάσεις στο όλο ζήτημα που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Γεωργιάδης προκάλεσε τον πρωθυπουργό να ανοίξει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, όπως έκανε ο ίδιος, θυμίζοντας ότι όταν η ΝΔ έφερε νόμο στη Βουλή για την μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα Άδωνι: «Το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή στις καταθέσεις μαρτύρων στις ΗΠΑ για Νovartis»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator