ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Δεν οφείλω τίποτα σε κανένα και κανείς δεν με τραβά απο το μανίκι"

0
Σήμερα μιλούν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες της Κορίνθιας.

Τα παιχνίδια, οι διαγκωνισμοί, οι αθέμιτοι τρόποι προσέλκυσης υποψηφίων, τα κουτσομπολιά και οι πισώπλατες μαχαιριές τελείωσαν.

Η ήρθε πλέον η στιγμή που οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες, θα δούν τους συνδυασμούς, θα κρίνουν και θα συγκρίνουν τα πρόσωπα και θα αποφασίσουν ποιός είναι ο καλύτερος για να διοικήσει και να αναπτύξει το Επιμελητήριο της Κορινθίας.

Πολλοί πριν λίγο καιρό έβαζαν στοίχημα ότι δεν θα καταφέρουμε να στήσουμε συνδυασμό γιατί δεν μας υποστήριζε κανένα Κορινθιακό σύστημα ή "συστηματάκι" και γιατί δεν είχαμε την πολιτική "εμπειρία" να διαμορφώσουμε ψηφοδέλτιο νίκης.

Σήμερα νοιώθω πολύ περήφανος που καταθέτω τον συνδυασμό "Αλλαγή 2017", πλημμυρισμένο απο ανθρώπους που ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο αποτελεί σημείο αναφοράς για την εργατικότητα, το ήθος και την συνέπεια του.

Ενα συνδυασμό της αληθινής αγοράς, που με αντιξοότητες αλλα με συνέπεια παλεύει να κρατήσει ανοικτές τις επιχειρήσεις.

Κοιτώντας στα μάτια τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες συναδέλφους επιχειρηματίες τους δηλώνω με όσο ένταση έχω.

Δεν ΟΦΕΙΛΩ τίποτα και σε ΚΑΝΕΝΑ, είμαι παντελώς ελεύθερος απο υποχρεώσεις σε κόμματα, παράγοντες, συστήματα εξουσίας ή παρασυστήματα που βρέθηκαν απέναντι μου, γιατί δεν με θεώρησαν "εμπειρο για την δουλειά".

Εγώ και οι συνεργάτες μου, τους οποίους ευγνομονώ γιατί μου έδωσαν την δυνατότητα να παλέψω για την μεγάλη αλλαγή στο επιχειρείν της Κορινθίας, θα δώσουμε την όμορφη μάχη χωρίς να μας τραβά κανείς απο το μανίκι.

Δεν συμβιβαστήκαμε, δεν συνθηκολογήσαμε και δεν υποκύψαμε στα τοπικά μικροσυμφέροντα, τους πολιτικούς και κομματικούς σχεδιασμούς και τους παράγοντες.

Το επιμελητήριο δεν είναι εφαλτήριο φιλοδοξιών και δεν θα επιτρέψουμε με την δική σας δύναμη να είναι σημείο αντιπαράθεσης για πολιτικούς ή αυτοδιοικητικούς σχεδιασμούς.

Το Επιμελητήριο ανήκει στους Κορίνθιους και της Κορίνθιες, που παράγουν, ονειρεύονται και το θέλουν βοηθό και συμπαραστάτη τους και ΜΟΝΟ σε αυτούς.

Το μεγάλο ταξίδι ξεκινά σήμερα.

Επέλεξα συνοδοιπόρους και συμπολεμιστές τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και μαζί τους θα φέρουμε την μεγάλη νίκη.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Παναγιώτης Πιτσάκης
Επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλαγή 2017" για το επιμελητήριο Κορινθίας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Δεν οφείλω τίποτα σε κανένα και κανείς δεν με τραβά απο το μανίκι""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator