Η Αθηνά Κόρκα σχετικά με την διεκδίκηση αναδρομικών

0




Μετά από καινούργια δημοσιεύματα περί λίστας βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά νόμιμες αμοιβές, η πρώην βουλευτής Κα Αθηνά Κόρκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Παρόλο που δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τα λεγόμενα μου, όπως και το 2012 καθώς και το 2016, θεωρώ καθήκον μου να αποκαταστήσω το όνομα μου, μετά από πληθώρα αυθαίρετων δημοσιευμάτων που αναπαράγουν λίστες από το 2011, αναφορικά με 117 συναδέλφους βουλευτές και πρώην βουλευτές που διεκδικούν νόμιμες αναδρομικές αμοιβές.

Όσων με αφορά, όπως ανακοίνωσα και στο παρελθόν, έχω παραιτηθεί από τη διεκδίκηση αναδρομικών αμοιβών για τα χρόνια που ήμουν βουλευτής από το 2011, με τις υπ' αριθμ. 35617/29.12.2011 και 35619/29.12.2011 παραιτήσεις μου στο πρωτοδικείο Αθηνών.

Σε μια εποχή που οι ψευδείς ειδήσεις κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώ ότι είναι καθήκον του κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης να κάνει έγκυρο ρεπορτάζ πριν δημοσιεύσει ή αναδημοσιεύσει λίστα ονομάτων σωρηδόν, ώστε να παρέχει πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση στους αναγνώστες, ακροατές ή τηλεθεατές του."

Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε αυτούσια τη δήλωση της κας Κόρκα.

Η δήλωση αναφέρεται στο άρθρο: http://www.parakato.gr/2017/10/116.html

Από το Γραφείο Τύπου της Αθηνάς Κόρκα

KorkaWebTeam 
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Αθηνά Κόρκα σχετικά με την διεκδίκηση αναδρομικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator