ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνάντηση για το Σχέδιο Διαχείρισης της Πολιτιστικής & Φυσικής Κληρονομιάς στον ευρύτερο Αρχαιολογικό Χώρο

0Με πρωτοβουλία της Βουλευτού Ν. Κορινθίας κας Θελερίτη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δήμαρχο Κορινθίων την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 για να ενημερωθεί για το Σχέδιο Διαχείρισης της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς στον ευρύτερο Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.

Στην συνάντηση ακόμα παρευρέθηκαν η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων κα Κασίμη Παναγιώτα , η Υποδιευθύντρια των ανασκαφών Κορίνθου Αμερικανικής Σχολής κα Τζώνου Ιουλία και εκπρόσωπος από το Αρχιτεκτονικό γραφείο Αθηνών Παπαγιάννης Θύμιος & Συνεργάτες ΑΕΜ η κα Νανοπούλου Ήβη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και συζητήθηκαν οι τρόποι για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην διαχείριση των χώρων καταρχήν του άμεσου περιβάλλοντος του κεντρικού Αρχαιολογικού Χώρου Αρχαίας Κορίνθου.

Ο Δήμος Κορινθίων εξέφρασε την πρόθεση να βοηθήσει στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης του σχεδίου και να συνδράμει με κάθε τρόπο στην εκπόνηση και στην υλοποίηση σχετικών μελετών.

Είναι θετικό ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται ενιαία ο Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Κορίνθου και σχεδιάζονται οι μελλοντικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με σκοπό την ανάπτυξη της Αρχαίας Κορίνθου και την αύξηση της επισκεψιμότητας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνάντηση για το Σχέδιο Διαχείρισης της Πολιτιστικής & Φυσικής Κληρονομιάς στον ευρύτερο Αρχαιολογικό Χώρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator