Ιόνια, Ολυμπία και Τέμπη έφεραν αύξηση της κυκλοφορίας στους Αυτοκινητόδρομους

0Η ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων μέσα στο καλοκαίρι φαίνεται ότι "προσέλκυσε" τους Έλληνες οδηγούς και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com καταγράφηκε αύξηση στην κίνηση των αυτοκινητόδρομων. Όπως σημειώνουν στελέχη των παραχωρησιούχων, η αύξηση δεν είναι εντυπωσιακή, έχει όμως καταγραφεί ως ένα πρώτο θετικό στοιχείο.

Η αισιοδοξία των στελεχών, όπως επισημαίνουν στο ypodomes.com είναι συγκρατημένη καθώς η αύξηση αυτή παρατηρήθηκε καλοκαίρι που παραδοσιακά οι Έλληνες κάνουν τις διακοπές τους και θέλουν να δουν αν αυτή η θετική εξέλιξη συνεχιστεί τόσο το Φθινόπωρο και τη χειμερινή σεζόν, προκειμένου να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο, αποτελεί και το γεγονός ότι σε Ιόνια και Ολυμπία παραμένουν ανενεργοί αρκετοί σταθμοί διοδίων και η καθαρή εικόνα θα φανεί με την πλήρη λειτουργία τους.

"Πολλοί οδηγοί έκαναν ως βόλτα τη διαδρομή Γιάννενα-Αντίρριο απλά και μόνο για να δουν τον νέο δρόμο και έχοντας κατά νου ότι δεν πληρώνουν διόδια σε όλο το δρόμο, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος λειτουργίας για να αποτυπώσουμε την πραγματική τάση. Πάντως όλα δείχνουν ότι κινούμαστε σε θετική πορεία και αυτό κρατάμε τώρα" είπε στέλεχος της Νέας Οδού στο ypodomes.com.

Στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, η λειτουργία του τμήματος Ευαγγελισμός-Σκοτίνα και οι μεγάλες Σήραγγες σε Τέμπη και Πλαταμώνα έφερε αύξηση της κυκλοφορίας όμως όπως επισημαίνει στέλεχος της εταιρείας ταυτόχρονα παρατηρείται και σημαντική "διαρροή" οχημάτων στον παλιό δρόμο.

Στο κομμάτι της οδικής ασφάλειας, έχουμε επίσης πολύ θετικά νέα καθώς τα θανατηφόρα τροχαία έχουν μειωθεί σημαντικά, δείχνοντας ότι η κατασκευή των αυτοκινητόδρομων δεν είναι μόνο θέμα μείωσης χρόνων, αποστάσεων και μεγάλων ταχυτήτων αλλά πρωτίστως ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μέχρι σήμερα λειτουργία της Ιόνιας Οδού είχαμε ένα θανατηφόρο ατύχημα από παράσυρση πεζού και κανένα τροχαίο.

Μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2018 που θα έχει κλείσει το πρώτο εξάμηνο πλήρους λειτουργίας θα φανεί μέσα από τα διαθέσιμα στοιχεία των παραχωρησιούχων αν η τάση που καταγράφηκε το καλοκαίρι, ήταν ο ενθουσιασμός του "νέου" ή ένα μόνιμο θετικό στοιχείο.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιόνια, Ολυμπία και Τέμπη έφεραν αύξηση της κυκλοφορίας στους Αυτοκινητόδρομους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator