ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ... ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: Διέγραψε χρέη 1 εκ. ευρώ στο χωριό της η Θελερίτη !!!

0Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στον ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη κάτοικος Στιμάγκας Κορινθίας, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 € που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ και για το οποίο έχει καταδικαστεί.

Με αυτό τον τρόπο θα πετάξει στον δρόμο 41 οικογένειες του ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη, με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει ο Α.Σ. Στιμάγκας (χωριό της) το 1.000.000 € που χρωστάει στην ΑΕΣ ΚΙΑΤΟΥ, να γλιτώσει γνωστό της και να αρπάξει ψήφους.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου Κώστας Παπαβασιλείου λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Οι προσπάθειες ορισμένων κυβερνητικών κύκλων και συγκεκριμένα βουλευτών της Κορινθίας ,
που αδιαφορώντας πλήρως για τους αγρότες καθώς  και τους 40 εργαζόμενους της ΕΑΣ Κιάτου, προσπάθησαν να της βάλουν λουκέτο .
Δυστυχώς γι αυτούς οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και όχι μόνο δεν κατάφεραν να εμποδίσουν την λειτουργία της ΕΑΣ αλλά από σήμερα ξεκινάμε πιο δυνατά , στηρίζοντας τους αγρότες του νομού μας καθώς και τους 40 εργαζόμενους που απασχολεί ο συνεταιρισμός μας ,που ορισμένοι βουλευτές Κορινθίας προσπάθησαν να τους αφήσουν άνεργους ."

Το Μέτωπο Νίκης της Ραχήλ Μακρή καλεί την κυρία Θελερίτη, όπως απαντήσει:

Εάν με την τροπολογία αυτή παραγράφονται από Α.Σ. Στιμάγκας 1.000.000 € που χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου.
Ποια είναι η σχέση της με τον ΑΣ Στιμάγκας και τι θα απογίνουν οι 41 εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου που κινδυνεύει να κλείσει, αφού τα χρέη που είναι ζωτικά για την λειτουργία της παραγράφονται με την τροπολογία που κατέθεσε.
Η κυρία «Δικαιωματικιά» του ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της προόδου που κόπτεται για τα δικαιώματα των ανηλίκων στην αλλαγή φύλου, ας μας απαντήσει στα όσα σοβαρά της καταλογίζουν οι εργαζόμενοι.

Η φωτο είναι σατιρική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ... ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: Διέγραψε χρέη 1 εκ. ευρώ στο χωριό της η Θελερίτη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator