Ραχήλ Μακρή σε Θελερίτη: "Διαγράφετε 1 εκατ ευρώ χρωστούμενα και στέλνετε στο δρόμο 41 εργαζόμενους της ΕΑΣ Κιάτου, ναι ή όχι;"

014 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στην ΕΑΣ Κιάτου Κορινθίας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Θελερίτη, κατέθεσε τροπολογία η οποία έγινε δεκτή από τον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να παραγραφεί το 1.000.000 € που ο Α.Σ. Στιμάγκας χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου και για το οποίο έχει καταδικαστεί και έτσι να μείνουν στον δρόμο 41 οικογένειες του ΕΑΣ Κιάτου μιας υγιούς οργάνωσης χωρίς χρέη.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την κυρία Θελερίτη, όπως απαντήσει:
Εάν με την τροπολογία αυτή παραγράφονται από Α.Σ. Στιμάγκας 1.000.000 € που χρωστάει στην ΕΑΣ Κιάτου.
Ποια είναι η σχέση της με τον ΑΣ Στιμάγκας και τι θα απογίνουν οι 41 εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου που κινδυνεύει να κλείσει, αφού τα χρέη που είναι ζωτικά για την λειτουργία της παραγράφονται με την τροπολογία που κατέθεσε.

Η κυρία «Δικαιωματικιά» του ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και της προόδου που κόπτεται για τα δικαιώματα των ανηλίκων στην αλλαγή φύλου, ας μας απαντήσει στα όσα σοβαρά της καταλογίζουν οι εργαζόμενοι.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.grΔημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραχήλ Μακρή σε Θελερίτη: "Διαγράφετε 1 εκατ ευρώ χρωστούμενα και στέλνετε στο δρόμο 41 εργαζόμενους της ΕΑΣ Κιάτου, ναι ή όχι;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator