Αν επιλέξετε τη… φυλομετάβαση, ξεχάστε μας!

0




Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα. Μείζον εθνικό θέμα απασχολεί τούτες τις κρίσιμες ώρες το έθνος. Ο μπάρμπα Μήτσος στο χωριό μαζί με τους συνομήλικους αλλά και χιλιάδες νέοι, νέες και παιδιά κοιμούνται και ξυπνάνε με τη… φυλομετάβαση. Την αλλαγή ταυτότητας δηλαδή με μια απλή αίτηση και μάλιστα από τα 15 χρόνια. Γιατί μπορεί να μην μπορείς να κατουρήσεις ακόμη ίσα στα 15, θα έχεις όμως τη δυνατότητα να πας να πεις «δε θέλω να κατουράω όρθιος, θα κατουράω… καθιστή. Μπορεί να έγινε χαμός για το αν έχεις κάποιος την ωριμότητα να ψηφίζει στα 17 κι όχι στα 18 ή στα 20, αλλά θεωρείται ώριμος να αλλάζει το φύλο του κατά το δοκούν. Επειδή μπορεί να ξύπνησε και να την είδε αλλιώς. Επειδή είναι της μοδός ή επειδή οι γκέι εκπομπές που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση και οι μουσάτοι με τα κόκκινα φουστάνια που γεμίζουν τα περιοδικά, με το έτσι θέλουν επιβάλλουν την ατζέντα τους.

Ποιος νοιάστηκε για όλο αυτό το παιχνίδι που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δηλαδή προκειμένου να αλλάξουμε την ατζέντα της καθημερινότητας να πρέπει να ασχολούμαστε με τα… αχαμνά της Ανδρομέδας που θέλει να είναι γυναίκα αλλά ταυτόχρονα δεν πάει να κάνει εγχείρηση;

Λύσαμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας; Λύσαμε τη δραματική καθημερινότητα; Βρήκαμε διέξοδο στα εθνικά θέματα που μας έχουν ζώσει από παντού; Λύσαμε το πρόβλημα της ασφάλειας επειδή η αστυνομία έκανε καλή δουλειά και βρήκε τον Λεμπιδάκη;

Ο Κοντονής έλυσε το θέμα της αποσυμφόρησης των φυλακών ή ακόμη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης; Λύθηκε το θέμα των προσφύγων και μεταναστών; Μόλις χθες μας είπαν ότι το hot spot της Μόριας που έφτιαξε η ευαίσθητη αριστερά κι όχι οι… ακροδεξιοί και ρατσιστές, είναι χειρότερο κι από Νταχάου. Τα λύσατε όλα αυτά σύντροφε Κοντονή και σύντροφοι Συριζαίοι και ψεκασμένοι γι’ αυτό πήγαμε στα πιο βαριά θέματα του στυλ «είναι βαριά, είναι βαριά η… φουστανέλα του τσολιά;».

Τίποτε δεν λύσαμε, όμως, στο όνομα μιας ψευτοπροοδευτίλας και μιας κακώς εννοούμενης ελεύθερης επιλογής των ανθρώπων, δημιουργούνται οι ατζέντες που δεν έχουν καμιά σχέση με τα πραγματικά ζητήματα της Ελλάδας.

Από την επιτροπή της Βουλής πέρασε το νομοσχέδιο Κοντονή και τη Δευτέρα θα πάει στην Ολομέλεια προς ψήφιση. Η πλειοψηφία το αποδέχθηκε αν και οι ψεκασμένοι «σκούζουν» σαν την χήρα στο κρεβάτι ότι δεν θα ψηφίσουν την επιλογή στα 15. Τα υπόλοιπα τα αποδέχθηκαν και το κόμμα της μεγάλης… ηγέτιδος Φώφης και το απόκομμα του ποταμίσιου Σταύρου. Η ΝΔ τι έκανε; Επιφυλάχτηκε να απαντήσει αφού τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.

Είναι η λογική «έχουμε δύο – τρεις ημέρες, αν δούμε που θα κάτσει η μπίλια, τι αλλαγές θα γίνουν, έτσι για να έχουμε το άλλοθι να σηκώσουμε τα χεράκια ψηλά κι εμείς».

Γιατί μην ξεχνάμε. Το καλοκαίρι που κάτι νταγλαράδες με μούσια και χρυσόσκονη επισκέφτηκαν τον Κ. Μητσοτάκη αυτός τους υποσχέθηκε ότι θα ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Πώς να πάρει πίσω τώρα την υπόσχεσή του;

Εκεί στην Πειραιώς δεν τολμούν ούτε τα αυτονόητα. Είναι σε δύσκολη θέση γιατί η φλούφλικη, η φλώρικη πολιτική που ακολουθούν σε τέτοια καυτά ζητήματα δεν τους αφήνει να σηκώσουν κεφάλι και ταυτίζονται με τους ψευτοπροοδευτικούς. Γιατί; Για να μη χάσουν τον έναν ή τους δύο που θα πάνε κάθε χρόνο να αλλάξουν φύλο; Μη χάσουν από ψηφοφόρο τον Μήτσο που έγινε Μήτση; Ας τον χάσουν.

Έχουν τα κότσια εκεί στη ΝΔ να πουν: «Κυρίες και κύριοι της αριστεράς. Εσείς που είστε προοδευτικοί και δημοκράτες, έχετε το θάρρος να πάτε σε ένα γενικευμένο δημοψήφισμα που θα λύνει όλα αυτά τα θέματα;».

Να υπάρχουν δηλαδή ερωτήσεις προς τους πολίτες του στυλ: Θέλετε φυλομετάβαση; Θέλετε να υιοθετούν παιδιά και τα γκέι ζευγάρια; Είστε ευχαριστημένοι και υποστηρίζετε την ελευθερία ενός 15χρονου να πάει να κόψει τα περιττά;

Επειδή τέτοια πράγματα δεν γίνονται η ΝΔ οφείλει να δείξει μια πιο σοβαρή και υπεύθυνη στάση. Δεν είναι δυνατόν να αποδέχεται μια ατζέντα που κρύβει τον αφελληνισμό, που δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία που στραβώνει αντί να ξεστραβώνει τα παιδιά μας.

Το πρόβλημα δεν είναι αν ο Βαγγέλης ο φορτηγατζής αποφάσισε να γίνει Βαγγελίτσα. Το πρόβλημα είναι ότι σώνει και καλά πρέπει να είμαστε κοινωνοί μιας… ανώμαλης κοινωνίας. Να πρέπει να θεωρούνται τα πάντα φυσιολογικά και να εθίζονται τα παιδιά μας σε μια λογική του «δε βαριέσαι. Και τι έγινε».

Το κόμμα των νοικοκυραίων, των ανθρώπων που έχουν άποψη για τη χώρα, για την παιδεία, για την κατεύθυνση που παίρνει η Ελλάδα οφείλει να είναι ξεκάθαρη. Να μη σιωπά και να μην υπεκφεύγει. Τη Δευτέρα έχει μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τι είναι. Μια Κεντροδεξιά που εγκαταλείπει τη Δεξιά και που την παραδίδει σε άλλους; Ή μια Κεντροδεξιά που έχει τα κότσια να πάει κόντρα στο…mainstream που στήνουν διάφορες αδερφές και παλικάρια. Αν ψηφίσει το νομοσχέδιο Κοντονή τότε θα πρέπει να ξεχάσει και τη στήριξη που θα έχει από εκείνους τους δεξιούς που παραμέρισαν τις διαφορές και συμπαρατάχθηκαν με τον Κυριάκο. Πολλοί δεν συμφωνούν με τη ΝΔ, με τον Μητσοτάκη, με τον Άδωνι, αλλά είπαν: «Να φύγει η χολέρα της Αριστεράς κι εμείς ξεχνάμε και το Μητσοτακέϊκο, την Ντόρα, το μαύρο παρελθόν».

Όμως, κάποια στιγμή η υπομονή έχει και τα όριά της. Αν σηκώσουν το χεράκι τους στη Βουλή για να στηρίξουν αυτούς που σώνει και καλά θέλουν να σηκώνουν τα πόδια τους, θα μας βρουν απέναντί τους. Η επιλογή είναι δική τους.

Η φυλομετάβαση θα κρίνει και τη μετάβαση της ΝΔ στην κόλαση των ψηφοφόρων της, των δεξιών που βαρέθηκαν να είναι γιουσουφάκια του Σταύρου, του Αλέξη και της γκέι κοινότητας.

Antinews
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αν επιλέξετε τη… φυλομετάβαση, ξεχάστε μας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator