Πανικόβλητοι προσπαθούν να διασωθούν

0




Τα παπατζηλίκια στην ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ο υπουργός - καναλάρχης προανήγγειλε χθες έρευνα για το «μαύρο» που έβαλε στο κανάλι η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και μας είπε ότι επιτροπή θα εξετάσει τη ζημιά που προέκυψε από εκείνη την ενέργεια. Δηλαδή το δεξί χέρι του πρωθυπουργού βλέπει ότι υπάρχει οικονομική και προφανώς άλλη ζημιά και προφανώς ετοιμάζει και… ειδικά δικαστήρια. Και δεν είδε τη ζημιά του Βαρουφάκη, του Τσίπρα και του ιδίου το πρώτο εξάμηνο του 2016. Τα 100 δις και το αχρείαστο μνημόνιο δεν το είδε και βλέπει τη ζημιά από το «μαύρο». Προφανώς είναι απαλλαγμένος από το άγχος που είχε μέχρι πρότινος μην τον καθίσουν στο εδώλιο αλλά τώρα παραγράφηκαν και τα δικά του εγκλήματα.

Η κυβέρνηση ανοίγει μέτωπο σχετικά με την ΕΡΤ προκειμένου να πολώσει το κλίμα, να στοχοποιήσει την κυβέρνηση Σαμαρά και τελικά να φτιάξει ανενόχλητη το δικό της μαγαζάκι στη Μεσογείων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παππάς έκλεισε deal με τους Καλφαγιάννηδες για να ελέγξουν το μαγαζάκι με αποτέλεσμα να παραιτηθεί και ο Πρόεδρος Δ. Τσακνής αφήνοντας αιχμές για… Καλφαγιαννισμό. Ο υπουργός - υπεύθυνος για τα κανάλια, αλλά και για την προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, τα δίνει όλα στην ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι στο Ραδιομέγαρο επικρατεί μπάχαλο. Ο έλεγχος του καναλιού σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του Καρτερού στο Μαξίμου αλλά και διάφορες κινήσεις που γίνονται σε «δικά τους» ΜΜΕ δείχνουν ετοιμότητα πολέμου, προεκλογική ετοιμότητα, όχι για τώρα αλλά για το 2018. Για παράδειγμα στα media του… φίλου Σαββίδη τοποθετούνται δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε αγώνα στοχοποίησης των αντιπάλων.

Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε μια προσπάθεια να μαζευτούν τα μίντια υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, να χτυπηθεί η ΝΔ για την ΕΡΤ και να γίνει πιο σκληρό το παιχνίδι τους επόμενους μήνες. Τώρα, όσον αφορά το Ραδιομέγαρο, η γελοιότητα με την έρευνα έχει φτάσει στο απόγειό της. Η ΕΡΤ του 2011 έπρεπε να έχει κλείσει, έστω κι αν αυτό έγινε άγαρμπα. Απόδειξη είναι ότι το κανάλι που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες έχει μετατραπεί σε παραμάγαζο του Τσιπρα, του Παππά και του Κρέτσου. Κάποτε αυτό θα πρέπει να τελειώσει.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις, ωστόσο, δεν δείχνουν τίποτε άλλο έκτος από πανικό. Οι ολετήρες καταρρέουν και προσπαθούν μέσω απεγνωσμένων κινήσεων να ελαχιστοποιήσουν το «μαύρισμα» που θα τους ρίξει ο λαός στις εκλογές.

Ό,τι κι αν κάνουν όμως η καταδίκη τους, είναι προδιαγεγραμμένη. Ας ρίξουν όση λάσπη θέλουν, ας κατασκευάσουν όποια υπόθεση νομίζουν, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να παρατείνουν την πορεία τους προς τη λήθη της πολιτικής ιστορίας.

Πλέον οι μόνοι του σύμμαχοι είναι η προβοκάτσια και η προπαγάνδα. Παρέα θα βυθιστούν στην άβυσσο των ψεμάτων τους. Το μιντιακό καθεστώς που στήνουν δεν πρόκειται να τους γλιτώσει από τις αυταπάτες τους.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανικόβλητοι προσπαθούν να διασωθούν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator