Μεγάλη συμμετοχή στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας XC Bike Festival

0








Στο «TheRanch» του Σοφικού Κορινθίας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στον δεύτερο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας Mountain Bike Cross Country (XCO) με την επωνυμία «XC Bike Festival», κατηγορίας UCI-3, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας με διοργανωτή τον Αθλητικό Όμιλο Θησέα, την υποστήριξη της Golden Events και την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο διεθνής αγώνας Mountain Bike Cross Country, XC Bike Festival, περιλαμβάνει τις κατηγορίες Elite ανδρών – γυναικών και Junior.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα γίνει στο «TheRanch» ο αγώνας XCE Eliminator στις κατηγορίες Elite Juniors και Open (ανδρών – γυναικών άνω των 33 ετών).

Την Κυριακή το πρωί στις 10 θα πραγματοποιηθεί αγώνας Mountain Bike Οpen Kids μέχρι 13 ετών με ελεύθερη συμμετοχή. Την ίδια ημέρα (Κυριακή) το πρωί θα γίνει και ο τελευταίος αγώνας ορεινής ποδηλασίας (XCO) του 4ου Αττικού Κυπέλλου 2017, το οποίο διοργανώνει ο Θησέας στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Open Fun (ανδρών – γυναικών), Open X-Pert 19-39 ετών και άνω των 40 ετών. Η διορία για τη δήλωση συμμετοχών εκπνέει την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του XC Bike Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/xcbikefestival/)
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεγάλη συμμετοχή στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας XC Bike Festival "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator