Παραδίδουν την περιουσία των Ελλήνων στα κοράκια... με ένα κλικ

0



Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, όπως ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

«Κατά το υπουργείο Δικαιοσύνης είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στα μέσα της επόμενης εβδομάδας»,ανέφερε ο κ. Σταθάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, αρχικάθα αφορούν επαγγελματικά ακίνητα. Μιλώντας για την πρώτη κατοικία, ανέφερε ότι υπάρχει συζήτηση για νέα ρύθμιση που θα την προστατεύει και μετά το τέλος του 2018.

Δηλαδή ο υπουργός παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία και ενδεχομένως να μην υπάρξει ποτέ με τους δανειστές καθώς ήδη υπάρχουν πιέσεις ώστε υπό προϋποθέσεις να εκπλειστηριάζονται και κάποιες πρώτες κατοικίες. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός νόμος που προστατεύει την πρώτη κατοικία είναι ο γνωστός «νόμος Κατσέλη» ο οποίος όμως έχει πολλές προϋποθέσεις, τα δικαστήρια έχουν γεμίσει από υποθέσεις ενώ η τρόικα πιέζει για κατάργησή του.

Το απόλυτο ξεγύμνωμα της πρώτης φοράς αριστερά που έγινε και δεύτερη και φιλοδοξεί να γίνει και τρίτη. Δεν έχει νόημα να θυμίσουμε τι έλεγαν οι Συριζαίοι πριν γίνουν κυβέρνηση αλλά και για αρκετό καιρό μετά. Να θυμίσουμε τις κινητοποιήσεις τους και το μπλοκάρισμα πλειστηριασμών; Τις δηλώσεις του Τσίπρα και των διάφορων φίλων του και υπουργών κατά της κυβέρνησης Σαμαρά που δεν έβγαλε ούτε ένα σπίτι στο σφυρί;

Η Ισπανία με τους πλειστηριασμούς που έβγαζαν τον κόσμο από τα σπίτια του είναι πολύ κοντά και με το πάτημα ενός κουμπιού. Και δεν μιλάμε για ανθρώπους που εσκεμμένα δεν πληρώνουν τα δάνειά τους. Μιλάμε για Έλληνες που έχασαν πάνω από 1,5 δις ευρώ από τα εισοδήματά τους εξαιτίας του μνημονίου της αριστεράς.

Για φανταστείτε μόνο να ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση και να ξεκινούσαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Για φανταστείτε να έστελναν 6 το πρωί δικαστικούς κλητήρες με συνοδεία ΜΑΤ να κάνουν έξωση σε καταστηματάρχη.

Για φανταστείτε να έβγαιναν οι τράπεζες και να έκαναν κατάσχεση ακινήτων επειδή δεν πληρώνονται τα δάνεια. Όχι μόνο θα είχε καεί η Αθήνα αλλά θα είχαμε και θύματα.

Με μπροστάρη του Αλέξη, τον Τσακαλώτο, τον Κατρούγκαλο και τα λοιπά καλόπαιδα θα κάνανε διαδηλώσεις για να πέσει η κυβέρνηση, θα διέρρεαν fake news για χιλιάδες αυτοκτονίες και κατάθλιψη, θα έβαζαν και δύο – τρεις ψευτοαριστερούς της πλάκας να κλαίνε στο Σύνταγμα.

Αυτή είναι η ξεφτίλα τους. Όχι, δεν είναι σωστό το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Όποιος δεν πληρώνει επειδή δεν γουστάρει αν και έχει περιουσία, να του πάρουν και το σπίτι και το παντελόνι. Αλλά να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να κινδυνεύουν να περάσουν σε ξένους χιλιάδες ακίνητα, αυτό αποτελεί άγος για κάθε κυβέρνηση. Πόσο μάλλον για τους ψεύτες της αριστεράς.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραδίδουν την περιουσία των Ελλήνων στα κοράκια... με ένα κλικ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator