Αυτός δεν είναι επιμελητηριακός συνδυασμός… είναι βελούδο !

0Τα πρώτα 7 ονόματα υποψηφίων έδωσε στη δημοσιότητα η υπό συγκρότηση επιμελητηριακή παράταξη »Αλλαγή 2017″ ,που με επικεφαλής τον αυτοκινητέμπορο και ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ ,Παναγιώτη Πιτσάκη , φιλοδοξεί να διεκδικήσει την διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «κράμα» παλαιών και νέων επιχειρηματιών (κυρίως από τον κλάδο του αυτοκινήτου και το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου) που σε πρώτη ανάγνωση θέλει να δείξει ότι καλύπτει όλο το γεωγραφικό φάσμα του νομού ή τουλάχιστον τις »έφορες κοιλάδες» όπου κατοικοεδρεύουν τα χρήσιμα φυτά της γνωστής οικογενείας των ψυχανθών…

Το «μείγμα τόλμης» του κ. Πιτσάκη αποτελείται από τον γνωστό Λουτρακιώτη αυτοδιοικητικό Μπάμπη Γεωργίου ,τον ἐκ Νεμέας ορμώμενο αυτοκινητέμπορο και πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα Θανάση Ευθυμίου,τον νεαρό Ανδρέα Λουκά (από τα Μέγαρα) που επίσης δραστηριοποιείται με την εμπορία αυτοκινήτων,τους προέδρους του Παννεμεατικού και του Πανευρωστινιακού (Παναγιώτη Κασκαντάμη και Στέφανο Καϊτσα αντίστοιχα),τον Δημήτρη Μπίσκο που άρχισε την πορεία του στο χώρο του τουρισμού προσφέροντας υπηρεσίες σε σχολικές εκδρομές…και την αισθητικό Ιωάννα Κατσαρού που όσο και να θέλει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής σ αυτό το «μείγμα τόλμης» …η κατάσταση δεν σώζεται με ρεκτιφιέ !

Κατά την προσωπική μας εκτίμηση,με αυτή τη σύνθεση η «Αλλαγή 2017″ όχι μόνο δεν παίρνει πρωτάθλημα…αλλά παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο αν θα εξακολουθήσει να φιγουράρει στην κατηγορία των υποψηφίων επιμελητηριακών παρατάξεων ,μέχρι τις εκλογές του Δεκέμβρη…

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτός δεν είναι επιμελητηριακός συνδυασμός… είναι βελούδο !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator