Δημοσιογραφία του κώλου: Η Δρούζα δίνει οδηγίες σε αρχάριες για την Πρωκτική Σφήνα!

0Κυρία Δρούζα ...πείτε στην κόρη σας να δοκιμάσει τη σφήνα και να μας πει πώς της φάνηκε. Αφού όλα τα μπορείτε εσείς εκεί στην σελίδα σας ...θα μπορέσει κι αυτή με την κατάλληλη καθοδήγηση. Είναι κρίμα να πάει χαμένη τέτοια... σκατοδημοσιογραφία του κώλου...


Ένα άκρως ερεθιστικό «παιχνίδι» που εγγυάται ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής είναι και το πρωκτικό σεξ. Εάν είσαι από εκείνες που θέλουν πάντα να νιώθουν... γεμάτες, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο, σου έχουμε τη λύση: Πρωκτική σφήνα.
Για άλλους βοήθημα, για άλλους εξάρτημα, το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στο σημείο G. Το βρήκες, είναι αυτή η γνωστή πηγή του οργασμου. Οι ειδικοί λένε ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον πρωκτό σου. Πρόκειται, δηλαδή, για μια ερωτογόνο περιοχή, με την οποία αξίζει να ασχοληθείς λιγάκι (αν όχι πολύ) παραπάνω.
Η πρωκτική σφήνα, πάντως, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των πιο... ακραίων καταστάσεων (βλ. σαδομαζοχισμό), με τους αρμόδιους επιστήμονες να τονίζουν ότι χρησιμοποιείται και όταν θέλει κανείς να προκαλέσει στον ίδιο ή σε άλλο το αίσθημα της υποταγής.
Πάντως, συνήθως χρησιμοποιείται στο πλαίσιο των προκαταρκτικών, εν όψει του πρωκτικού σεξ. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η χρήση της πρωκτικής σφήνας εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς με κοινό παρονομαστή την δική σου διέγερση και απόλαυση.
Η πρώτη φορά
Εάν σε έχει φάει η περιέργεια και θέλεις επιτέλους να τη δοκιμάσεις, τρία είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να διασφαλίσεις και το θέμα της υγιεινής, αλλά και την σεξουαλική σου ευχαρίστηση.
Πρώτον, μην περιμένεις για να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό, προφυλακτκό κλπ. Οι ειδικοί τονίζουν ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεις τον πόνο, αυξάνοντας παράλληλα το επίεδο απόλαυσης.
Δεύτερον, εάν η συγκεκριμένη... δίοδος δεν είναι εξοικειωμένη με διεισδύσεις, παιχνίδια κλπ καλό θα είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά. Φυσικά και στην πορεία, μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα!
Τρίτον και τελευταίο, φρόντισε τόσο πριν όσο και μετά τη χρήση να την πλύνεις και να την απολυμάνεις καλά, ώστε να αποφύγεις πιθανές μολύνσεις ή ερεθισμούς.
Δ.Μ.

ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσιογραφία του κώλου: Η Δρούζα δίνει οδηγίες σε αρχάριες για την Πρωκτική Σφήνα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator