Έχασε τη μάχη το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Νίκος Πετρόπουλος

0Έχασε τη μάχη με τον θάνατο , μετά από πολυετή αγώνα ενάντια του καρκίνου ο αγαπητός σε όλους μας Νίκος Πετρόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο Νίκος Πετρόπουλος υπήρξε ιστορικό στέλεχος του Εργατικού κινήματος στην Κόρινθο , έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου αλλά και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία μέσα από την επίσης πολυετή παρουσία του στην θέση του γραμματέα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχασε τη μάχη το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Νίκος Πετρόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator