Οι Anonymous ξεφτίλισαν την Τράπεζα της Ελλάδος... Στη δημοσιότητα έγγραφα της τράπεζας και του υπουργείου εσωτερικών

0



 Το είπαν και το έκαναν οι Anonymous Greece οι οποίοι έχουν βάλει στόχο την ελληνική κυβέρνηση - Μετά από πολλές απειλές και προειδοποιήσεις οι Anonymous Greece μετατράπηκαν σε... WikiLeaks
- Έδωσαν στη δημοσιότητα έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργείου Εσωτερικών
- Απειλούν με περισσότερες διαρροές: "Θα ακολουθήσουν πολλά" αναφέρουν στο μήνυμα τους
- Χιλιάδες αρχεία στην... ατελείωτη λίστα

Δεν έχουν τελειωμό τα χτυπήματα των Anonymous Greece στην ελληνική κυβέρνηση.  Αυτή τη φορά, οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα που όπως ισχυρίζονται είναι της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μάλιστα, φρόντισαν να το ανακοινώσουν με δυο posts που έδιναν link για να «κατεβάσει» κάποιος τα αρχεία. Ωστόσο, το ένα από τα δυο post το διέγραψαν λίγο αργότερα.

Τα αρχεία είναι πάρα πολλά και για να «κατέβουν» θέλουν περίπου μία ώρα. Συγκεκριμένα 2.538 έγγραφα. Όμως, δεν πρόκειται μόνο για αρχεία από την Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και για έγγραφα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα έγγραφα είναι κατά βάση ενημερωτικά ή χρηστικά και χρονολογούνται ακόμη και από το… 2001! Ενδεικτικά υπάρχει έγγραφο του 2001 για την 44η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Επίσης υπάρχει έγγραφο με οδηγίες για το… μέγεθος του λευκού φακέλου κατά τις εκλογικές διαδικασίες.

Υπάρχουν έγγραφα με οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την Μετανάστευση, επίσης έγγραφα με οδηγίες για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Υπάρχουν ακόμη και κενές φόρμες για διάφορες αιτήσεις που μπορούν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Anonymous ξεφτίλισαν την Τράπεζα της Ελλάδος... Στη δημοσιότητα έγγραφα της τράπεζας και του υπουργείου εσωτερικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator