ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Η ανύπαρκτη Περιφέρεια Πελοποννήσου επιτίθεται στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε !!!

0



Με γραπτή δήλωσή της και πιθανότατα μετά από εντολή του σουλτάνου της Πελοποννήσου η ανύπαρκτη στην Κορινθία Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου επιτίθεται στο γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Κορίνθιο Γιώργο Δέδε, με αφορμή εξαγγελίες που έκανε στην Κόρινθο και θέτει ερωτήματα προς... τον Πρωθυπουργό !!!

Τον κατηγορεί ότι δεν έκανε έργα όσο ήταν αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει ούτε χαρτί υγείας για τις τουαλέτες χωρίς την υπογραφή του σουλτάνου.

Τον κατηγορούν αυτοί που έταξαν στους Κορίνθιους την ολοκλήρωση του φράγματος στον Ασωπό, τον προαστικό στο Λουτράκι, την επανεκίνηση του σιδηροδρόμου, το δρόμο για την Επίδαυρο και τα Πίσια, την προστασία των ακτών του Κορινθιακού και τόσα άλλα που ακόμα είναι στα χαρτιά.

Τον κατηγορούν αυτοί που στην Κορινθία δεν έβαλαν ούτε μια πέτρα πάνω σε μια άλλη !!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Επιστροφή στον απόλυτο παλαιοκομματισμό και στην εξάρτηση των πελατειακών σχέσεων σηματοδοτεί η κοινή αντίληψη των πολιτικών, που υπηρετούν την εξαγγελία έργων, τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και το μηδενικό αποτέλεσμα.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών έχει από παλιά μάθει να τάζει έργα, χωρίς ποτέ να απαντήσει στους Κορίνθιους γιατί ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δεν κατάφερε να υλοποιήσει τεχνικά προγράμματα ετών, ούτε κατά 20%, ενώ είχε εξασφαλισμένα τα χρήματα από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη. Δεν απάντησε γιατί, όταν εγκατέλειψε την Κορινθία για να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειάρχης, δεν είχε να επιδείξει ούτε ένα έργο το οποίο κατά τη θητεία του είχε προχωρήσει.

Η αλλαγή νοοτροπίας που ευαγγελιζόταν η Κυβέρνηση του Σύριζα ταυτίζεται με την πολιτική συμπεριφορά, τακτική και δράση του κυρίου Γενικού Γραμματέα και άλλων στελεχών της Κυβέρνησης;

Οι βουλευτές του Σύριζα τι έχουν να πουν για αυτή την ανοίκεια στάση;

Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η συμπεριφορά εκφράζει τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, εκτός αν όλα αυτά υποδηλώνουν άλλο, κρυφό από τους πολίτες ρόλο, που να έχει ανατεθεί από τον κ. Σπίρτζη στον κ. Δέδε.

Σε ότι αφορά τις αόριστες εξαγγελίες και τον «πακτωλό» χρημάτων που συνεχώς εξασφαλίζει ο Γενικός Γραμματέας για την Κορινθία και την Πελοπόννησο, καθώς και τις ευχαριστίες από την πλευρά του Δημάρχου Κορινθίων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ένα ξεκάθαρο πολιτικό λόγο δηλώνει ότι αυτές τις πολιτικές αντιλήψεις τις χαρακτηρίζει ως οπισθοδρόμηση του πολιτικού συστήματος και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τις εξαφανίσει καθώς είναι επικίνδυνες για τους πολίτες».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Η ανύπαρκτη Περιφέρεια Πελοποννήσου επιτίθεται στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator