Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κοινότητα Πισίων λόγω κατολισθήσεων που ΘΑ έφτιαχνε ο Τατούλης με την πουράκλα !!!

0Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, η τοπική κοινότητα Πισίων, κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...
"Ένα πολύ σοβαρό θέμα, που δεν ξέρω πόσοι από εδώ μέσα το γνωρίζουν, είναι ότι η τοπική κοινότητα Πισίων, κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κατολισθήσεων. Υπήρξε ένα έγγραφο που ο δήμαρχος ζητούσε να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
 Η ένστασή μου, είναι ότι αυτή η περιοχή κηρύχθηκε τώρα και για έξι μήνες, δηλαδή μέχρι το Νοέμβριο του 2017.
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνει το χειμώνα αυτό, γιατί κανένας επισκέπτης δεν θα έρθει από την Αθήνα.", ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης.

Δείτε την ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε εδώ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κοινότητα Πισίων λόγω κατολισθήσεων που ΘΑ έφτιαχνε ο Τατούλης με την πουράκλα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator