Πνευματικός για την ολοκλήρωση της Πεζογέφυρας - Ποδηλατογέφυρας στην Κόρινθο (video)

0Σήμερα το πρωί διεξήχθη η δημοπρασία που αφορούσε την ολοκλήρωση της Πεζογέφυρας Ποδηλατογέφυρας στο τέρμα του Ξηριά στην Κόρινθο.

Για την ανάπλαση της περιοχής, στην ενοποίηση του παραλιακού μετώπου αλλά και τα έργα που θα γίνουν αναφέρθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο κ. Πνευματικός τόνισε πως τα έργα θα ξεκινήσουν τον Φθινόπωρο και θα ολοκληρωθούν το 2018.korinthostv.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός για την ολοκλήρωση της Πεζογέφυρας - Ποδηλατογέφυρας στην Κόρινθο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator