Συγχαρητήρια Πνευματικού στο ΚΕΠΑΠ για τη συναυλία της Άννας Βίσση - ΒΙΝΤΕΟ

0Έμπνευση πρέπει να είχαν οι υπεύθυνοι του Κέντρου πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων με την απόφασή τους να καλέσουν τη δημοφιλή Άννα Βίσση για συναυλία (δείτε εδώ σχετικά).

Το κέντρο της πόλης γέμισε ασφυκτικά από νωρίς με Κορίνθιους αλλά και επισκέπτες από τους όμορους νομούς χαρίζοντάς της μια λάμψη που δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλη παρόμοια εκδήλωση εδώ και πολλά χρόνια. Η συναυλία ήταν δωρεάν !!!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές έδωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός:

Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγχαρητήρια Πνευματικού στο ΚΕΠΑΠ για τη συναυλία της Άννας Βίσση - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator