Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας για το ατύχημα στη FULGOR

0Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων της FULGOR και συμπαραστέκεται στον αγώνα τους ενάντια στην εντατικοποίηση της δουλειάς και στα ελλιπή μέτρα ασφαλείας που φέρνουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα ατυχήματα ακόμα και θανατηφόρα.

Δυστυχώς, πλέον, οι εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους δουλεύουν με ελλιπή μέτρα ασφαλείας και ελλιπή εκπαίδευση στα πόστα τους, συνθήκες που επιφέρουν σοβαρά και θανατηφόρα ατυχήματα.

Όλοι μαζί αλληλέγγυοι να αγωνιστούμε για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας για το ατύχημα στη FULGOR"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator