Ολόκληρος υπουργός… «βαποράκι» δημοσιογράφου; Δεν το περιμέναμε...

0



Δεν περιμέναμε τη σημερινή ημέρα προκειμένου να καταλάβουμε ότι ο Παύλος Πολάκης -και πλείστοι άλλοι υπουργοί- είναι παντελώς αναξιόπιστος. Όπως γράφαμε και σε προηγούμενο άρθρο, ο υπουργός Υγείας με τα ψέματά του, τις ανακολουθίες του και τις κωλοτούμπες του σχετικά με τον Βαρουφάκη, μπορεί επαξίως να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο… ανσάμπλ. Ο άνθρωπος είναι μετρ της κυβίστησης, θα πρέπει να αναζητήσει αλλού δουλειά.

Ότι θα γινόταν ολόκληρος υπουργός… «βαποράκι» δημοσιογράφου δεν το περιμέναμε. Ότι θα πήγαινε στο δικαστήριο να πει ψέματα για να γλιτώσει έναν παντελώς αναξιόπιστο υπηρέτη της αλήθειας (εδώ πέφτει χοντρό γέλιο) πραγματικά ξεπερνά κάθε έννοια σοβαρότητας.

Πήγε, λοιπόν, ο κ. Πολάκης για να υπερασπιστεί τον Κ. Βαξεβάνη ο οποίος δικάζεται για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της συζύγου του Γ. Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου.

Κι αντί να τον υπερασπιστεί με την παρουσία του και μόνο μάλλον τον… καταδίκασε. Το σίγουρο είναι ότι απέτυχε παντελώς η προσπάθειά του κυκλώματος να πολιτικοποιήσει μια δίκη η οποία είναι απλή. Ένας δημοσιογράφος γράφει ψέματα, στοχοποιεί συζύγους αντιπάλων της κυβέρνησης και δεν έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη.

Όταν παραδέχεται ότι η έρευνα που έγινε και το πόρισμα που εκδόθηκε αφορούσε το ΚΕΕΛΠΝΟ κι όχι τις εταιρείες, και ειδικά την εταιρεία της κ. Νικολοπούλου τότε καλύτερα να μην τον έφερνε για μάρτυρα υπεράσπισης ο Βαξεβάνης.

Μετά είπε ότι όλοι έστηναν διαγωνισμούς ενώ σε ερώτηση αν γνώριζε η εταιρεία τι γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι αν υπήρχαν αποδείξεις είπε ότι… «ε, τώρα. Εδώ έγινε το μάλε βράσε». Υπουργός σοβαρός κατά τα λοιπά.

«Πέρα από το πόρισμα γνωρίζετε κάτι άλλο»; Τον ρώτησαν και απάντησε «Όχι». Ενώ στην αρχή υποστήριζε ότι δεν είχε ελεγχθεί ποτέ το έργο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης από το ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ τελικά παραδέχθηκε ότι έγινε μόλις του έδειξε ο συνήγορος σχετικό έγγραφο. Ενώ έλεγε ότι δεν ελέγχθηκε ποτέ από διαχειριστικές αρχές τελικά παραδέχτηκε ότι έγινε.

Παντελώς αναξιόπιστος, χωρίς καν να γνωρίζει τι έγινε, χωρίς να μπορεί να απαντήσει, απέδειξε ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία του Μαξίμου προκειμένου να ξαναπλήξουν τον Στουρνάρα. Και με θρασύδειλο τρόπο χτυπάνε την οικογένειά του.

Εντάξει. Ο κ. Βαξεβάνης έκανε τη δουλειά του. Είναι κατηγορούμενος και ψάχνει μάρτυρες για να θολώσει τα νερά και να γλιτώσει την καταδίκη. Αλλά ολόκληρος υπουργός να εξευτελίζεται έτσι και να αναδεικνύει την αναξιοπιστία του στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως το κάνει καθημερινά στο facebook.

Αλλά έχουμε και μια άλλη ερώτηση; Τι δουλειά έχει σε δίκη δημοσιογράφου ο βασικός αρθρογράφος της «Αυγής» ο οποίος ακούγεται ότι αναλαμβάνει και καθήκοντα… Μαξιμάρχη στη θέση άλλου δημοσιογράφου;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολόκληρος υπουργός… «βαποράκι» δημοσιογράφου; Δεν το περιμέναμε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator