"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ - ΠΑΚΟΕ: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"

0


"Φωτιές" άναψε η ανακοίνωση του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών σχετικά με το νερό στο Σχίνο. 
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου απάντησε (εδώ) και το ΠΑΚΟΕ επανήλθε με νεώτερη ανακοίνωση αλλά και με υπογραφές κατοίκων του Σχίνου:
"Μετά τα ανησυχητικά αποτελέσματα από τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ για την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που διαθέτει οΔήμος Λουτρακίου στους …. Β’ κατηγορίας κατοίκους του Σχίνου, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας τους, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα και καταγγέλλουν με υπογραφές στο ΔΣ του ΠΑΚΟΕ και αυτό με τη σειρά του στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όλα αυτά τα εγκλήματα που συμβαίνουν στην περιοχή τους, σε βάρος της υγείας τους και της υγείας των παιδιών τους.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ"
Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ - ΠΑΚΟΕ: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator