Γιώργος Γκιώνης: "Κανένα πρόβλημα με το νερό στο Σχοίνο"

0Και εμείς όπως και αρκετές ιστοσελίδες γίναμε αποδέκτες μιας πληροφορίας που προέρχεται από το ΠΑΚΟΕ για το νερό στο Σχοίνο.
Παρότι αρχικά τη δημοσιεύσαμε επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και πως μάλιστα θα τοποθετηθεί και η δημοτική αρχή άμεσα.
Μάλιστα δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτά τα δημοσιεύματα και θα προχωρήσει σε βάρος τους και σε άλλες διαδικασίες.

Δημοσίευση: Αυγούστου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Γκιώνης: "Κανένα πρόβλημα με το νερό στο Σχοίνο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator