Μάθε τέχνη κι άστηνε (αν με εννοείς) !!!

0Μερικοί "wannabe" μεγαλοσχήμονες, κατηγορούν χωρίς αναστολές και ψέγουν τους αντιπάλους τους με τον χαρακτηρισμό "σφουγγοκωλάριοι".

Όμως διαφεύγει ότι ο κύριος λόγος και αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό αυτών των μεγαλοσχημόνων και μεγαλορρημόνων, είναι το... πως θα γίνουν κύριοι του "αυτοκρατορικού λουτρού", όπου θα μπορούν να έχουν τους δικούς τους πειθήνιους σφουγγοκωλάριους.

Προς τούτο, δεν αφήνουν ευκαιρία για κολοτούμπες, μεγαλειώδεις δηλώσεις, λεονταρισμούς, ως… και εντυπωσιακές αμφιέσεις… ως μόνο μέσον που θα τους φέρει πιο κοντά στο "αυτοκρατορικό WC".

Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάθε τέχνη κι άστηνε (αν με εννοείς) !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator