Τέτοια σούργελα ο Καλλίρης τα έχει για πρωϊνό...!

0Το έργο το έχουμε ξαναδεί πριν 4 χρόνια...
Οταν ο Δέδες αντιπεριφερειάρχης τότε Κορινθίας τους Τατούλη άρχισε να μην υπογράφει τις γνωστές δηλώσεις μετάνοιας στην αυλή του περιφερειάρχη, βγήκαν διάφορα σούργελα και άρχισαν να του σκάβουν λάκους.
Η συνέχεια γνωστή, ο Δέδες παραιτήθηκε απο αντιπεριφερειάρχης και στην θέση του πήγε ο κ.Αγγελος Παπαγγελόπουλος που 4 χρόνια μετά εισπράτει το τίμημα της εύνοιας ως θεματικός και παχυλά αμοιβόμενος αντιπεριφερειάρχης....!
Πριν λίγες ημέρες ο Καλλίρης υπέγραψε κείμενο μαζί με 41 άλλους αντιπεριφερειάρχες με το οποίο ζητούν απο την κυβέρνηση και ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ να μην καταργήσει τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες γιατί θα δημιουργηθεί χάος στις πρώην νομαρχίες και νυν αντιπεριφέρειε;.
Ξεκίνησε λοιπόν το ίδιο σενάριο.
Απίστευτο σούργελο που ελέω Τατούλη έχει καβαλήσει καλάμι άρχισε την φθορά του Πελοπίδα Καλλίρη και ακολουθούν και άλλα γνωστά νούμερα.
Η διαφορά είναι ότι ο Καλλίρης δεν μασάει με τέτοια και μπορεί να είναι αθόρυβος και ευγενής αλλά αυτά τα σούργελα τα έχει για πρωϊνό.
Και το σύστημα Τατούλη στην Κόρινθο έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.
Κάτι γραφικοί που προσπαθούν να το υπερασπιστούν είναι απλά για κλάματα.
Δεν θα επαναληφθεί το 2014....!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέτοια σούργελα ο Καλλίρης τα έχει για πρωϊνό...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator