Τιμολέων Πιέτρης: Επιτυχημένη η υποδοχή του Κρουαζιερόπλοιου στην Κόρινθο

0






Στο Λιμάνι της Κορίνθου έδεσε το Σάββατο 5 Ιουλίου το τρίτο κρουαζιερόπλοιο για το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα στοιχεία το Thomson Spirit μετέφερε 1250 τουρίστες και πλήρωμα 500 ατόμων και αναχώρησε αργά το απόγευμα.

Για ακόμα μια φορά η πλειοψηφία των επιβατών επέλεξε να παραμείνει στην περιοχή μας ώστε η τοπική αγορά που ήταν ανοιχτή να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης συνομίλησε με τα στελέχη της εταιρίας και του πληρώματος με σκοπό να αυξηθούν στην επόμενη σεζόν τα δρομολόγια και επίσης ευχαρίστησε για την άψογη παρουσία τους στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου, το Επιμελητήριο Κορινθίας, το ΚΤΕΛ και τα Ταξί.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Κόρινθος 2014-2019"

Δ Αδειμάντου 41 & Eθνικής Αντιστάσεως, 20 131 Κόρινθος
Τ 27410 75570 | F 27410 75571 | S korinthos2014.wordpress.com
Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμολέων Πιέτρης: Επιτυχημένη η υποδοχή του Κρουαζιερόπλοιου στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator