Αδιαφορία, αμέλεια ή κάτι άλλο και φτάσαμε να έχουμε θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου κύριε Δήμαρχε Ναυπλιέων;

0



Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Κωστούρος, λαλίστατος όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τηρεί σιγή ιχθύος για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος.

Εκτός αν πιστεύει ότι ο ρόλος του εξαντλείται στο να εξασφαλίζει θεάματα για τους Δημότες του, και δεν έχει ευθύνη για θέματα που αφορούν την υγεία τους και των επισκεπτών του Δήμου, όταν μάλιστα έχουμε βαριά περιστατικά και θανάτους.

Αυτός βέβαια μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, υπάρχουν όμως κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες από τις ενέργειες της εξουσίας.

Σαν Δημότης αυτού του Δήμου και πολίτης αυτής της χώρας, καλώ το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, να βγει και να πει ο ίδιος, αν εφαρμόστηκαν όσα προβλέπονται και στο χρόνο που προβλέπονται για την καταπολέμηση των κουνουπιών, πότε δηλαδή έγιναν οι ψεκασμοί και σε ποιες περιοχές; Με ποια απόφαση; Με ποια ανάθεση και συμφωνητικό;

Οι γενικόλογες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου, δεν καλύπτουν την ουσία κύριε Δήμαρχε, οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν, μόνο έτσι θα ησυχάσουν και θα έχουν εμπιστοσύνη στους αιρετούς που χειρίζονται τα θέματα της ζωής τους.

Πάρε κύριε Κωστούρο για μια φορά την ευθύνη και για ένα τόσο σοβαρό θέμα, έτσι κι αλλιώς, οι απαντήσεις θα δοθούν...

Prefadoros

Υ.Γ. Και βέβαια δε χρειαζόμαστε άλλες εξηγήσεις σαν αυτές του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών κυρίου Καμπόσου, το θέμα δεν προσφέρεται για χιούμορ...
Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αδιαφορία, αμέλεια ή κάτι άλλο και φτάσαμε να έχουμε θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου κύριε Δήμαρχε Ναυπλιέων;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator