Δημήτρης Ραψωματιώτης: Θέλω ν’ ανοίξω δρόμο στους νέους !

0Φιλοσοφία ζωής αλλά και επιτυχίας για τον επιχειρηματία Δημήτρη Ραψωματιώτη η μεταλαμπάδευση γνώσεων, η δημιουργία γερών θεμελίων σε νέες βάσεις και η – εν τέλει- μεταβίβαση ευθυνών και ευκαιριών σε ανθρώπους νέους, με γνώσεις , ικανότητες και όραμα! Μια φιλοσοφία που γίνεται πράξη στα «εν οίκω», στις επιχειρήσεις του Ομίλου Ραψωματιώτη, εκεί όπου η διαδικασία μεταβίβασης στη νεότερη γενιά, στα παιδιά του, έχει ήδη ξεκινήσει . «Είμαι σε μια μεταβατική ηλικία. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν μπαίνουν στη δουλειά, είμαι στη διαδικασία μετάβασης των δραστηριοτήτων μου στα παιδιά» θα δηλώσει ο κ. Ραψωματιώτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AXION και το δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο, οριοθετώντας έτσι και τις ενέργειές του στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την προεδρία του οποίου διεκδικεί στις εκλογές του Δεκεμβρίου. «Εκ των πραγμάτων λοιπόν, όπως μεταβιβάζονται οι επιχειρήσεις στα παιδιά μου, έτσι και στο επιμελητήριο, θέλω να δοθεί από την πλευρά μου η εμπειρία μου και, εν συνεχεία, να μπουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι. Λέμε ότι η νεολαία είναι αδιάφορη. Ναι, υπάρχει μια τέτοια μερίδα, υπάρχουν όμως και παιδιά με όρεξη, με σπουδές, γνώσεις, δυνατότητες και ικανότητες. Αυτούς θα βρούμε!»

Όραμα και όνειρο του υποψηφίου Προέδρου - εξ αρχής το έχει δηλώσει- δεν είναι η καρέκλα ! Είναι η δημιουργία ενός Επιμελητηρίου με αξία, ενός Επιμελητηρίου που θα έχει μέσα του ανθρώπους με όραμα και όχι απλούς διαχειριστές! «Αυτό που μπορώ να προσφέρω στο Επιμελητήριο είναι μια θητεία. Να παίξω το μεταβατικό ρόλο λόγω της εμπειρίας και των σχέσεων που έχω, να οργανώσω τη νέα μορφή των επιμελητηρίων. Προωθείται νομοθετικά κάτι τέτοιο αλλά και η αγορά ζητάει ν' αλλάξει το Επιμελητήριο, ζητάει να υπάρξει επιμελητήριο! Τώρα, δεν έχει ρόλο και αξία το επιμελητήριο. Εκδηλώσεις γίνονται, είναι θετικές, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Το θέμα είναι που πας ! Πρέπει ν' ασχοληθούμε με τη διαχείριση αλλά και με το όραμα για το πώς βλέπουμε το επιμελητήριο μετά από 15 χρόνια. Στα επόμενα 4-5 χρόνια, λοιπόν, θέλω να καταφέρω, αυτό είναι το όραμά μου, να μεταβιβαστούν πλήρως οι δραστηριότητές μου στα παιδιά μου και στο επιμελητήριο να βοηθήσω να χτιστεί μια νέα γενιά! Για τα υπόλοιπα κ. Νικολόπουλε, εδώ θα είμαστε μετά από 5 χρόνια να δούμε αν μπορούμε και αν έχουμε τη διάθεση να συνεχίσουμε ή εάν θα πάμε μόνιμες διακοπές.»

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Ραψωματιώτη πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://rapsomatiotis.gr/index.php/multimedia/video
Δημοσίευση: Ιουλίου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Ραψωματιώτης: Θέλω ν’ ανοίξω δρόμο στους νέους !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator