ΚΙΑΤΟ: Μουσικοχορευτική παράσταση - Aφιέρωμα Benny Moré

0Το τμήμα latin χορών του Συλλόγου Πολιτισμού Σαν Παραμύθι, παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση / αφιέρωμα στον Benny Moré¨

Benny Moré, El Bárbaro Del Ritmo

Ο Benny Moré ήταν, κατά γενική ομολογία, ο καλύτερος και πληρέστερος τραγουδιστής που γέννησε ποτέ η Κούβα. Ο τραγουδιστής φαινόμενο που με την καλλιτεχνική του πορεία καθόρισε το μέλλον και την εξέλιξή της λαϊκής κουβανικής μουσικής.

Την μουσική της παράστασης επιμελείται, παίζοντας ζωντανά, το πολυμελές μουσικό σχήμα Grupo Buenaventura, ενώ την πλαισιώνουν χορευτικά τα τμήματα του Συλλόγου Σαν Παραμύθι. Επίσης, στην παράσταση συμμετέχουν και τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινθίων Τερψιχόρη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πάνος Διδάχος

Σύλλογος Πολιτισμού Σαν Παραμύθι | Σικυώνια '17
Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 | Ώρα 21:30
Αποθηκες Α.Σ.Ο Κιάτο | Γενική είσοδος: 6 €
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Μουσικοχορευτική παράσταση - Aφιέρωμα Benny Moré"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator