Ο NIKOLAS GALE στα decks του Ziria Music Festival 2017

0Το heavy rock πάρτυ μας οι Space Blanket το έχουν μεταλλάξει σε dance party, που όπως συμβαίνει πλέον κάθε νύχτα στα Ziria Festivals συνεχίζεται στο Σαλέ!
Με τον φανταστικό παραγωγό, συνθέτη, dj.., που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά και που πλέον έχει γίνει ένα με την παρέα μας, ένα με το φεστιβάλ μας!

Τα decks στο Σαλέ δεν παίζουν αν δεν πατήσει το ON ο nikolas gale !!!

Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 00:15 NIKOLAS GALE @ ziria Fest

#Ziriafestival #Ziria2017 #Nikolasgale
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο NIKOLAS GALE στα decks του Ziria Music Festival 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator