Ο Petros "FLOORFILLER" Kozakos στα decks του Ziria Music Festival 2017

0Δεν υπάρχει Έλληνας που να εχει ζήσει τη δεκαετία του '90 και να μην έχει χορέψει μαζί του αλλά και γενικότερα δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην παρασυρθεί μέχρι ..τελικής πτώσεως όταν στα decks είναι ο Petros Floorfiller Kozakos !!!
MAD Club, Punk Paranoid, Cuckoos’ Nest, No Name, Alarm, FAZ, Sunrise Zone στο Άλσος, +Soda, όπως και στα ιστορικότερα clubs του ..πλανήτη, Labyrinth, Ministry Of Sound, Cream, Space Ibiza, Amnesia Ibiza, Pacha ibiza, Ashram, Tenax...!!!
Είναι ο άνθρωπος που στην Ελλάδα έπαιξε στην ώρα τους από punk έως hip hop, house, techno.. και είναι εκείνος που έφερε τα μεγαλύτερα παγκόσμια ονόματα της dance σκηνής στην Ελλάδα!
Λένε πως χωρίς τον "FLOORFILLER" η dance επανάσταση των '90s θα είχε μετατεθεί για το 2000!
To 2001, Energy Dance Festival, το 2004 μοναδικός Έλληνας DJ των Μουσικών Εκδηλώσεων του "Athens 2004" στο Ολυμπιακό χωριό, συνεχίζει να ωριμάζει και να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με ό,τι καλό νέο!

Είναι μεγάλη τιμή για το Ziria Festival που θα έχουμε κοντά μας αυτόν τον αειθαλή θρύλο.
Οι φίλοι της dance μουσικής θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

24 Αυγούστου στις 01:45 Petros "FLOORFILLER" Kozakos @ Ζiria

#Ziriafestival #Ziria2017 #Floorfiller
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Petros "FLOORFILLER" Kozakos στα decks του Ziria Music Festival 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator