Οι Space Blanket στη σκηνή του Ziria Music Festival 2017

0



Από το 2010 που οι abdul & biscuit μας "κοψομέσιασαν" και έκαναν εκατοντάδες νέους φίλους έχει κυλήσει πολύ νερό. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, κέρδισαν ένα Jumping Fish, άνοιξαν τους Depech Mode και τους Gramatik, κυκλοφόρησαν μια σειρά υπέροχες διασκευές, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP σε βινύλιο, δοκίμασαν τον ήχο τους με προσθήκες συνεργατών, έγιναν τρίο, έγιναν κουαρτέτο με φυσικά τύμπανα και όλα αυτά χωρίς να σταματούν να πειραματίζονται και να εξελίσσουν την παράστασή τους με προγραμματισμένα real time custom light shows, με αποκορυφωμα αυτο που απολαύσαμε στις τελευταίες τους εμφανίσεις στο Six D.O.G.S. και στο Ρομάντσο!

Θα καταλάβατε ότι μιλάμε για τους αγαπημένους μας Space Blanket που επιστρέφουν στο Ziria Festival για να πάρουν τη σκυτάλη από τους Planet και να μας αποτινάξουν
Μαζί με το ντουέτο, ο Βαγγέλης από τους Kooba Tercu, που με τη φωνή και ενίοτε με την κιθάρα του κουμπώνει απίστευτα.
Το όλο σχήμα σε συνδυασμό με το φανταστικό light show τα σπάει σε ακουστικό και σε οπτικό επίπεδο και θα μας προσφέρουν ένα εντυπωσιακό κλείσιμο (της ανοιχτής μας σκηνής) την Πέμπτη!
24 Αυγουστου στις 23:00 SPACE BLANKET @ Ziria

#Ziriafestival #Ziria2017 #Spaceblanket
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Space Blanket στη σκηνή του Ziria Music Festival 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator