ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

0Ολοκληρώθηκε το έργο κατασκευής υπαίθριου θεάτρου, αναψυκτηρίου και πλατείας στην συνοικία της Αγίας Άννης Κορίνθου.

Το συνολικό έργο εκτελέστηκε σε δύο φάσεις. Ξεκίνησαν αρχικά οι εργασίες το 2010 και ολοκληρώθηκαν μόλις πρόσφατα.

Η πρώτη εργολαβία προϋπολογισμού 650.000 € χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και αφορούσε την πλατεία και το θέατρο. Το συνολικό κόστος με τις εκπτώσεις περιορίστηκε στο ποσόν των 200.000 €

Η δεύτερη εργολαβία προϋπολογισμού 350.000 € συμβασιοποιήθηκε το 2014 με ποσόν 175.000 € και χρηματοδοτήθηκε από πόρους του Δήμου. Η εργολαβία αυτή αφορούσε την κατασκευή του αναψυκτηρίου 2 ορόφων και μέρος του υπαίθριου θεάτρου 600 θέσεων.

Ήδη ο χώρος είναι επισκέψιμος στους κατοίκους της περιοχής και της συνοικίας, αλλά και τους επισκέπτες, ενώ και το δημοτικό αναψυκτήριο είναι έτοιμο να λειτουργήσει με πανοραμική θέα την πόλη της Κορίνθου και τον κορινθιακό κόλπο ευρύτερα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator