Νέα φωτεινή πινακίδα στην Κόρινθο για τη λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ποσειδωνίας

0Η ΑΕΔΙΚ έχοντας ως σκοπό την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εγκαταστάθηκε νέα φωτεινή πινακίδα στην Κόρινθο που ενημερώνει τους οδηγούς για την λειτουργία της Βυθιζόμενης Γέφυρας Ποσειδωνίας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κορινθίων για την παραχώρηση του χώρου που εγκαταστάθηκε η φωτεινή πινακίδα, καθώς από εδώ και στο εξής η διαχείριση, η συντήρηση και λειτουργία της, θα είναι υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών της ΑΕΔΙΚ.

Παράλληλα, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες που χρησιμοποιούν τις βυθιζόμενες γέφυρες (Ισθμίας & Ποσειδωνίας), ότι έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν ήδη, η ηλεκτρονική εφαρμογή ενημέρωσης λειτουργίας των γεφυρών μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς και οι νέες ηλεκτρονικές πινακίδες πλησίον των γεφυρών με σκοπό την άμεση πληροφόρηση των χρηστών για την ακριβή ώρα αναμονής τους.

Ευελπιστούμε οι παραπάνω ενέργειες μας να καλύπτουν πλήρως τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις Βυθιζόμενες Γέφυρες και να δίνουν λύση σε ένα μόνιμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

corinth_canal@aedik.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα φωτεινή πινακίδα στην Κόρινθο για τη λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ποσειδωνίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator