Η ξενοκρατία γεννά Μνημόνια

0Οι εναρκτήριες φράσεις του Συντάγματος της Ελλάδος είναι οι ακόλουθες:
«Το πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Στα άρθρα του καταστατικού χάρτη της χώρας δεν υπάρχει ούτε μία πρόβλεψη για άσκηση κυριαρχίας από ξένους, που εκπροσωπούν χώρες οι οποίες μας δάνεισαν χρήματα. Δεν υπάρχει μνεία για υποταγή της λαϊκής βούλησης σε υπαλλήλους τραπεζών, σε εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οίκων και σε στελέχη της διοίκησης ξένων κρατών. Δεν αναφέρεται κάπου η υποχρέωση του λαού για την εκποίηση παρελθόντος και παρόντος καθώς και την υποθήκευση του μέλλοντος του Εθνους (με κεφαλαίο το Ε, όπως το γράφει το Σύνταγμα) σε αφανείς εξουσιαστές, σε σύμπλοκα ισχύος που διάκεινται εχθρικά προς την Ελλάδα.

Οι 941 σελίδες του νέου Μνημονίου και οι εκατοντάδες άλλες των προηγουμένων που έχουν εγκριθεί από τη Βουλή αποτελούν τρανές αποδείξεις ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει καταπατηθεί βάναυσα, ότι οι θεσμοί έχουν υποκατασταθεί από τη βούληση των πιστωτών και πως η χώρα βρίσκεται υπό μια «άθλια επιτροπεία».

Ο χαρακτηρισμός «άθλια επιτροπεία» δεν ανήκει σε βουλευτή ή στέλεχος της μείζονος ή ήσσονος αντιπολίτευσης αλλά στη Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει την αλήθεια και προοιωνίζεται ένα μέλλον το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν της μνημονιακής επταετίας.

Το Μνημόνιο με τις αντιλαϊκές πολιτικές που περιλαμβάνει δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο κεφάλαιο του ελληνικού δράματος αλλά ένα από τα πολλά επεισόδια τούτου του ανώφελου και αιματηρού κύκλου, που άνοιξε τον Απρίλιο του 2010.

Αν δεν βρεθεί τρόπος να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία και να αποφασίζουν οι Ελληνες για τα του οίκου τους, η επίθεση εναντίον του λαού και του Εθνους μας θα συνεχίζεται και η κατάσταση θα βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει ως προϋπόθεση τον τερματισμό της ξενοκρατίας.

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ξενοκρατία γεννά Μνημόνια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator