ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΙΚΑ

0Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου. Δεσμεύομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στο έργο αυτό σε μια εξαιρετικά δύσκολη για την χώρα και την Πελοπόννησο περίοδο.

Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη και με πολύ όρεξη για δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΙΚΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator