Πανελλήνια διάκριση για το Γυμνάσιο Χιλιομοδίου !!!

0Η ελληνική καρδιολογική εταιρεία διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας με θέμα "ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΠΤΙΚΈΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ"

Τρία έργα επελέγησαν απο την επιτροπή καθηγητών να μας εκπροσωπήσουν στον διαγωνισμό, της Τσάκωνα Κατερίνας, της Σιάο Τσι Θρίζα- Ντίγκα και της Λούκου Ιωάννας. 

Το Πρώτο βραβείο πανελλαδικά πήρε το έργο της Σιάο Τσι θρίζα- Ντίγκα και με χρηματικό έπαθλο!
Οφείλουμε να συγχαρούμε μαζί με την μαθήτρια και την δασκάλα της στην ζωγραφική κ. Δράκου Γιούλα, που εχει αναλάβει εθελοντικά για δεύτερο χρόνο τώρα το εργαστήρι ζωγραφικής του Γυμνασίου Χιλιομοδίου και που με την καθοδήγηση της εκπονήθηκαν τα έργα που μας εκπροσώπησαν στον διαγωνισμό.
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανελλήνια διάκριση για το Γυμνάσιο Χιλιομοδίου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator