Μαρτυρία-«κεραυνός» για τραγωδία στο Μενίδι: «Ξέρω αστυνομικό που τα παίρνει, αν με καλέσει ο Εισαγγελέας θα καταθέσω και το όνομά του» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αποκαλυπτική και συνταρακτική είναι η μαρτυρία ενός κατοίκου στο Μενίδι για την γιορτή της ντροπής που έλαβε χώρα στον καταυλισμό της Αυλίζας και όπως όλα δείχνουν τα πανηγύρια με τους πυροβολισμούς στοίχισαν την ζωή του 11χρονου Μάριου, που έπεσε νεκρός στη γιορτή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα.

«Ακούσαμε 25 πυροβολισμούς. Βγαίνουμε έξω λέμε τι γίνεται;», λέει ο άνθρωπος ο οποίος μένει απέναντι από τον καταυλισμό.

«Ακούμε το πρωί ότι σκοτώθηκε το παιδί. Παίρνω τηλέφωνο τη Γενική Ασφάλεια. Δεν το σήκωνε κανένας», συνεχίζει.

Ο ίδιος τονίζει πως «η αστυνομία του Μενιδίου πρέπει να εξαφανιστεί από εδώ. Αυτός που πυροβόλησε εκείνο το βράδυ πληρώνει στην αστυνομία 10.000 ευρώ τον μήνα και η κόρη του 5.000 ευρώ. Δεν μπορώ να χαρώ το σπίτι μου γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο. Αυτοί όποτε πουλάνε ναρκωτικά πυροβολούν για να έλθουν περισσότεροι πελάτες. Είναι αστυνομικός που έρχεται, παίρνει τα λεφτά και δεν τους κάνουν τίποτα. Αν με καλέσει ο Εισαγγελέας θα καταθέσω και το όνομα του αστυνομικού που τα «παίρνει»».


Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαρτυρία-«κεραυνός» για τραγωδία στο Μενίδι: «Ξέρω αστυνομικό που τα παίρνει, αν με καλέσει ο Εισαγγελέας θα καταθέσω και το όνομά του» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator